Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de Africa din preliminariile CM 2022 (13 noiembrie 2021). Şase partide pentru peste 1.300 de lei

Tunisia se califică în play-off, dacă se impune în derby-ul grupei
Tunisia se califică în play-off, dacă se impune în derby-ul grupei

Ne-am lămurit cum stă treaba cu naţionala noastră şi lăsăm subiectivismul la o parte. Trecem la lucruri serioase şi profit la pariuri cu şase meciuri din preliminariile africane pentru Mondialul din Qatar. Mai exact, cele şase meciuri de azi. Atenţie, primele încep la ora 15:00.

Doar solişti in grupa B

Înainte de penultima etapă, Tunisia conduce grupa B cu 10 puncte, urmată de Guineea Ecuatorială (7), Zambia (4) şi Mauritania (1). Timp de trei runde, niciun egal nu s-a înregistrat, după care, în etapa a patra, ambele partide au fost remize. Penultimele meciuri se anunţă interesante, cu Zambia – Mauritania şi Guinea Ecuatorială – Tunisia. Din start, se vede că Mauritania nu mai are nicio şansă, pentru că doar câştigătoarele de grupă ajung în play-off-ul pentru Mondial.

Aşadar, fără şanse şi oricum ce mai slabă din grupă, Mauritania va pierde în Zambia (cotă 1,65). Meciul crucial e cel de seară. Tunisia, care nu a luat gol până acum, ar trebui să câştiger în Guinea (cotă 1,57) şi să îşi asigure prezenţa în faza următoare.

Nigeria, la 90 de minute de calificare

Clasamentul grupei C: Nigeria (9 puncte), Capul Verde (7), Republica Centrafricană (4) şi Liberia (3). Liderul e la 90 de minute de obţinerea calificării şi joacă pe terenul ultimei clasate, în timp ce Capul Verde şi centrafricanii îşi dispută locul secund. Gazdele acestei partide au prima şansă şi trebuie să câştige pentru a spera în continuare la Mondial. Cota pentru victoria Capului verde este 1,42.

În paralel, Nigeria joacă în Liberia şi îşi poate aconta un loc de play-off, dacă bate şi o ajută şi rezultatul celeilalte partide. Supervulturii nu s-au omorât cu firea în această grupă şi au oferit un singur meci cu mai mult de două goluri, un 2-1 contra Capului Verde. De altfel, Nigeria a înscris de două ori în fiecare victorie, iar atunci când nu a reuşit să marcheze a pierdut, 0-1 cu Republica Centrafricană. Astăzi, ne aşteptăm la un meci închis, de cel mult două goluri (cotă 1,65). Cel mai probabil, calificarea se va decide, totuşi, în ultima etapă.

Mizăm pe goluri în grupa D

Judecând după cum arată clasamentul şi ţinând cont că golaverajul e principalul criteriu de departajare, în grupa D, doar Coasta de Fildeş şi Camerun se mai bat la primul loc, primii având un avans de un punct. Camerun joacă în Malawi (locul 3) şi nu-şi permite să piardă. Un egal îi e suficient să menţină lupta deschisă pentru ultimul meci, când primeşte vizita Coastei de Fildeş. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,47.

În celălalt meci, ivorienii vor victoria pentru a se asigura că egalul le e suficient în ultima etapă. Nici n-ar trebui să le fie prea greu, pentru că întâlnesc ultima clasată, pe Mozambic pe teren propriu. În tur, a fost 0-0, oaspeţii de azi fiind singurii care au furat un punct Coastei de Fildeş. În rest, ivorienii au marcat de minim două ori de fiecare dată şi au câştigat. „Peste 1,5 goluri Coasta de Fildeş”, opţiunea noastră, are cota 1,50.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare