Urmareste-ne

Archive

Biletul de amicale din 4 august 2021. Trei partide de top pentru peste 400 de lei

Biletul de amicale din 4 august 2021. Marile campionate, cele din top 5, nu au început încă, iar asta înseamnă că avem parte de multe partide amicale în care sunt implicate numele mari ale continentului. Astăzi, vă propunem un bilet de 3 meciuri, cu Barcelona, Chelsea, Tottenham sau Ajax printre protagoniste.

Barcelona, fără Messi şi Aguero

Biletul de amicale din 4 august 2021. RB Salzburg – Barcelona se joacă de la ora 20:00. Austriecii au deja 3 meciuri oficiale în acest start de sezon (toate victorii cu cel puţin 3 goluri marcate), iar asta înseamnă că vor fi puşi la punct din punct de vedere fizic. De partea cealaltă, Barcelona e încă în faza amicalelor. Messi e liber de contract şi nu poate evolua, Aguero şi Eric Garcia, ambii nou-veniţi, vor lipsi şi ei. Până acum, catalanii au legat victoriile – 4-0 cu Gimnastic, 3-1 cu Girona şi 3-0 cu Stuttgart -, iar Depay s-a integrat perfect, două goluri în două meciuri. Salzburg are avantajul meciurilor în picioare, Barcelona pe cel al valorii. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Ajax va folosi multe rezerve

Biletul de amicale din 4 august 2021. Ajax – Leeds începe la 21:15. Ambele formaţii au în faţa lor derby-uri în meciurile oficiale, Ajax cu PSV şi Leeds cu Manchester United. Până acum, în amicale, olandezii s-au mişcat mai bine, reuşind recent să o bată pe Anderlecht şi să remizeze cu Bayern şi RB Leipzig, două formaţii de top din Germania. Leeds, în schimb, a pierdut cu Fleetwood şi Betis. E drept, cu Fleetwood a fost un prim 11 inedit. Niciunul dintre cei doi antrenori nu pune accent pe rezultat, fiind încă în perioada de pregătire, dar „victoriile aduc victorii” spune o vorbă din fotbal. Programul îşi va spune şi el cuvântul. Ajax joacă pe 7 august cu PSV, în timp ce Leeds are primul meci oficial abia pe 14 ale lunii, aşa că Ten Hag nu va apela la toţi „senatorii” de drept, pe când Bielsa da. „Ambele marchează” are cota 1,47.

Derby-ul Londrei

Biletul de amicale din 4 august 2021. Meciul-vedetă al serii e derby-ul Londrei dintre Chelsea şi Tottenham, de la 21:45. Chelsea a arătat că nu se joacă în meciul precedent, 2-1 cu Arsenal. La rândul lui un derby al capitalei Angliei, Chelsea – Arsenal s-a lăsat cu multe dueluri tari şi intrări la limită. Tuchel a condus echipa spre Liga Campionilor şi acum se pregăteşte de Supercupa Europei. De partea cealaltă, Spurs ţine prima pagină mai mult prin potenţiala plecare a lui Kane la City decât prin ceea ce face pe teren. În pregătire, a făcut 1-1 cu Leyton, 3-0 cu Colchester şi 3-1 MK Dons, toate trei formaţii de ligă inferioară. Contra lui Chelsea va fi mai greu şi e de aşteptat să cedeze. „1 solist” are cota 1,75.

Biletul de amicale din 4 august 2021

Biletul de amicale din 4 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare