Urmareste-ne

Archive

Biletul de amicale din 7 august 2021. Şi meciurile de pregătire aduc profit

Biletul de amicale din 7 august 2021. Chiar dacă mare parte din campionatele europene şi-au reluat activitatea, 4 dintre cele din top 5 încă se pregătesc pentru startul sezonului. Şi cum să facă asta mai bine decât cu amicale? Noi am găsit două care ne pot aduce liniştit 250 de lei.

Lazio, favorită clară

Biletul de amicale din 7 august 2021. Twente – Lazio începe la 20:30. Olandezii au terminat pe 10 în sezonul precedent şi nici în amicale nu stau foarte bine. Au remizat 1-1 cu Bielefeld şi au pierdut 0-1 cu Venezia, două echipe inferioare lui Lazio. Italienii, locul 6 în Serie A, au trei amicale în această vară, marcând 17 goluri şi primind 3. Campionatul începe peste două săptămâni, iar timp pentru reglaje fine mai este. „2 solist” are cota 1,50.

Meci echilibrat

Biletul de amicale din 7 august 2021. Brighton – Getafe, de la 21:00, se anunţă un meci mult mai echilibrat decât precedentul. Ambele formaţii se pregătesc pentru noul sezon şi accentul se pune pe evoluţii şi reglaje, nu pe rezultat. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Biletul de amicale din 7 august 2021

Biletul de amicale din 7 august 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate