Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de baschet (06.04.2022). Facem bani cu Euroliga

La mijloc de săptămână, ne îndreptăm atenția spre Euroliga de baschet, care ne propune două restanțe dinetapa a 19-a a competiției. Sunt două meciuri care pot aduce un profit însemnat pariorilor. Betmag vă oferă ponturile pentru triplarea banilor.

Mergem pe mâna gazdelor în Anadolu Efes – Bayern

Deschidem biletul de baschet cu meciul Anadolu Efes – Bayern, programat de la 20:30. Ambele echipe sunt deja calificate în faza următoare, a play-off-ului. Anadolu e pe locul 5, în timp ce Bayern e pe 8. Interesant e parcursul celor două din punct de vedere al locului disputării meciurilor. Anadolu e o forță acasă, cu 11 victorii și două înfrângeri, în timp ce afară are un raport de 4/9 la victorii. Și Bayern joacă mai bine în fața propriilor suporteri, 9-5, decât departe de casă, 4-8. În aceste condiții, turcii par favoriți fără dubiu. De altfel, la case, chiar au cote mici pentru victorie. Bayern a câștigat ultimele trei directe, dar seria va fi, foarte probabil, întreruptă. Mai mult, Anadolu nu doar că se impune des acasă, dar mai și face spectacol, în 11 din cele 13 jocuri înscriind minim 82 de puncte. „Peste 81,5 puncte gazde” e pontul nostru și la acest meci, la cotă 1,69.

Alba Berlin – Panathinaikos / Doar pentru palmares

Alba Berlin și Panathinakos, două dintre echipele care ratează play-off-ul, se întâlnesc și ele tot într-o restanță din etapa a 19-a. Grecii sunt codașii Euroligii, cu doar opt victorii din 26 de meciuri. Va fi un meci exclusiv pentru palmares, iar statistica spune că va câștiga Albă Berlin. La ultimele trei directe, de fiecare dată s-a impus echipa gazdă, adică Panathinaikos de două ori și Berlinul o dată. Panathinaikos are al doilea cel mai slab randament în deplasare, doar Fenerbahce suferind mai multe eșecuri. Grecii au pierdut 11 din cele 12 deplasări de până acum și cu încă un eșec vor egala pe Fener… în coada clasamentului. Victoria nemților e cotată la 1,77.

Biletul de baschet (06.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate