Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de baschet (06.05.2022). Dai lovitura cu U-BT Cluj și CSM Oradea

Biletul de baschet de vineri (06.05.2022) vine cu două partide din Divizia A – sferturile de finală. CSU Sibiu – U-BT Cluj și Dinamo București – CSM Oradea sunt duelurile zilei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 484 de lei, la început de weekend. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe U-BT Cluj

U-BT Cluj a câștigat primul meci cu CSU Sibiu, 89-79, pe teren propriu. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Cu o victorie în meciul de vineri, U-BT Cluj s-ar califica în semifinale, fără să mai aibă nevoie de cea de-a treia partidă. Anticipăm că U-BT Cluj, clar formația mai valoroasă, va învinge și în deplasare pe CSU Sibiu. Clujenii au obținut ultimele trei victorii în fața sibienilor la cel puțin zece puncte diferență. “U-BT Cluj câștigă la cel puțin cinci puncte diferență” are cotă 1.76.

CSM Oradea, zece victorii la rând cu Dinamo

Într-un alt sfert de finală, CSM Oradea se deplasează la București, pentru meciul cu Dinamo. Prima dispută a fost câștigată fără emoții de ordădeni, 76-58. De altfel, CSM Oradea are zece victorii la rând cu Dinamo, indiferent de competiție. Ne așteptăm la o nouă victorie a celor de la CSM Oradea, echipa mai în formă și mai valoroasă, care nu va rata ocazia de a se califica în semifinale fără să ajungă la meciul decisiv. “CSM Oradea câștigă” are cotă 1.37.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate