Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de baschet (08.03.2022). Mizăm pe oaspeți în Euroligă

Ne îndreptăm atenția spre Euroliga de baschet, competiție care ne propune marți două meciuri. Avem un duel tare, între Steaua Roșie Belgrad și Real Madrid, cu spaniolii obligați să câștige, pentru a nu pierde contactul cu marea rivală Barcelona.

Real Madrid nu-și mai permite pași greșiți

În Euroligă, Steaua Roșie Belgrad a arătat o formă bună în ultima perioadă, câștigând trei din ultimele patru meciuri. A legat două victorii în Euroligă, ambele pe teren propriu, cu Fenerbahce (74-69) și Baskonia (86-83). Dar acum primesc vizita lui Real Madrid, o echipă care vine după trei înfrângeri consecutive, care a scos-o de pe prima poziție a clasamentului. Madrilenii au cedat fotoliul de lider marii rivale, Barcelona, pierzând meciul direct (68-86), dar și la Fenerbahce (51-66) și, etapa trecută, la Zalgiris Kaunas (47-68). Și cum asta nu era destul, Real Madrid a pierdut duminică și în campionat, pe teren propriu, 72-80 cu Baskonia. După ce au fost umiliți la Kaunas, unde au reușit doar 47 de puncte, madrilenii merg determinați în Serbia, conștienți că un nou eșec i-ar face să piardă contactul cu rivala Barcelona. Realul a câștigat patru din ultimele cinci directe, inclusiv ultimele trei din Belgrad. „Real Madrid câștigă” are cotă 1,53.

Baskonia – Anadolu Efes / Gazdele, fără victorie în Euroligă în 2022

Celălalt meci de pe biletul de baschet este Baskonia – Anadolu Efes. Forma e clar de partea oaspeților. Anadolu Efes are patru victorii și o înfrângere după prelungiri în ultimele cinci meciuri. În schimb, Baskonia a pierdut toate cele șapte meciuri europene în 2022 și chiar dacă vine după o victorie în fața lui Real Madrid, în campionat, nu credem că va avea aceeași evoluție și în Euroligă. Efes domină directele, cu șase victorii, dintre care una în prelungiri, și o singură înfrângere. „Anadolu Efes câștigă” are cotă 1,50.

Biletul de baschet (08.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate