Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de baschet (19.04.2022). Meci decisiv pentru U BT Cluj-Napoca

Pentru biletul de baschet din 19 aprilie ne îndreptăm atenția spre meciuri internaționale din Europa. Universitatea BT Cluj-Napoca dispută meciul decisiv pentru calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor. Am ales și un duel interesant din play-off-ul Euroligii de baschet. Două meciuri pentru un câștig posibil de peste 300 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

U BT Cluj, la un meci de Final Four-ul Ligii Campionilor

Deschidem biletul de baschet cu un meci în care este angrenată o formație din România. Universitatea BT Cluj-Napoca este în fața meciului decisiv pentru calificarea în careul de ași al Ligii Campionilor. Echipa ardeleană joacă marți, de la ora 19:00, cu Ludwigsburg, scorul la general fiind 1-1. Pe 5 aprilie, Clujul se impunea acasă cu 76-73, luând o primă opțiune pentru accederea în Final Four-ul de la Bilbao. În meciul 2, disputat în Germania, campioana României a cedat cu 75-92, astfel că duelul a ajuns în decisiv. Echipa lui Mihai Silvășan își joacă pe propriul teren șansa de a fi lângă Manresa, Tenerife și Gapoel Holon, echipe calificate deja în Final 4. Dacă vor victoria, baschetbaliștii de la „U” trebuie să fie solizi în apărare. Au avantajul de a juca în fața propriilor suporteri, care vor crea cu siguranță o atmosferă fantastică. U BT Cluj-Napoca „sub 77,5 puncte” are cotă 1,75.

Olimpia Milano, favorită cu Efes Anadolu în play-off-ul Euroligii

Celălalt meci de pe biletul de baschet este din Euroligă, competiție ajunsă în faza play-off-ului. De aici am ales duelul dintre Olimpia Milano și Anadolu Efes, programat marți, de la ora 20:00. Milano a terminat sezonul regular pe locul 3, cu 19 victorii și nouă înfrângeri, în timp ce Anadolu Efes a terminat pe 6, cu 16 victorii și 12 înfrângeri.
E primul meci din play-off dintre cele două, în această fază se joacă pe sistemul cel mai bun din 5. Milano a câștigat ultimele patru directe oficiale, iar în sezonul regular a fost 75-71 în Italia și 83-77 în Turcia.
Ambele formații au jucat mai bine pe teren propriu în sezonul regular. Italienii au avut zece victorii și patru înfrângeri acasă, iar turcii 12 victorii și doar două înfrângeri pe teren propriu. În deplasare, însă, italienii au fost cei mai buni, 9-5 raportul victoriilor, în timp ce turcii au un bilanț foarte slab afară, 4-10. În mod normal, ar trebui să se impună Olimpia Milano. Iar cota pentru victoria italienilor e 1,77.

Biletul de baschet (19.04.2022)

 

Agenții autorizate