Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul de baschet (27.04.2022). Mizăm pe favorite în Euroligă

Biletul de baschet de miercuri (27.04.2022) vine cu două partide din Euroligă. E ultimul pas înainte de Final 4, se joacă trei din cinci, iar primele două jocuri şi-au aflat deja deznodământul. Bayern – Barcelona şi Monaco – Olympiakos sunt duelurile zilei şi totul pleacă de la 1-1.

Barcelona a dominat sezonul

În sezonul regular, Barcelona a dominat competiţia, terminând prima o divizie cu 15 echipe, rămase după excluderea ruşilor. 21 de victorii şi doar 7 înfrângeri au suferit catalanii, inclusiv în ultimele două etape, când nu mai puteau pierde fotoliul de lider. În play-off, au primit ca adversar pe Bayern, echipa care a terminat pe 8, ultimul loc de calificare. Nemţii păreau victime sigure, după ce pierduseră tur-retur în prima parte. De altfel, şi în primul meci, Barcelona s-a impus fără mari probleme, 77-67. Surpriza a apărut în a doua dispută, când germanii au reuşit să câştige entuziasmant, 90-75, în casa rivalei. Acum, duelul se mută în Germania, dar chiar şi aşa, Barcelona e marea favorită. Pariem pe oaspeţi, iar „2” are cota 1,45.

Principatul sub asediu

Dar Barcelona şi Bayern au terminat pe locurile 1 şi 8, Olympiakos şi Monaco au încheiat pe 2 şi 7. Grecii ar fi, deci, echipa cu prima şansă la Final 4. Dar marea lor problemă e felul în care evoluează departe de casă. Din 14 etape în deplasare, au câştigat doar 6. Un bilanţ net inferior celui de acasă, unde s-au impus de 13 ori şi au pierdut o singură dată. Tocmai de aceea, victoria lui Olympiakos în primul meci cu Monaco a venit normal, 71-54. A surprins, însă, rezultatul din jocul 2, şi anume 96-72 pentru oaspeţi, care au avut un sfert 2 incredibil, câştigat cu 18 puncte diferenţă. La Monaco, raportul de forţe se echilibrează şi sunt şanse importante pentru un succes locul, cotat la 1,85.

Biletul de baschet (27.04.2022)

Biletul de baschet (27.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate