Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de baschet (29.03.2022). Bani pe bandă din Euroligă

Olimpia Milano este favorită în partida cu Bayern de diseară

Biletul de baschet de marți (29.03.2022) vine din cadrul Euroligii, cu două partide. Vom paria pe duelurile dintre Olimpia Milano – Bayern, respectiv Fenerbahce – Alba Berlin. 

Realizează Olimpia Milano a opta victorie la rând pe teren propriu?

Deschidem biletul cu partida dintre Olimpia Milano și Bayern. Milanezii se află pe locul 3 al clasamentului din Euroligă, cu 17 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce Bayern se află pe 7, cu 12 victorii și 11 eșecuri. Pe lângă clasarea bună din competiția intercontinentală, italienii domină campionatul intern, acolo unde se află pe primul loc, la egalitate cu Virtus Bologna. În schimb, Bayern are o misiune grea în liga germană, deoarece se luptă cu Bonn pentru prima poziție. Partida tur, din Germania s-a încheiat cu victoria bavarezilor, scor 83-77. Însă 6 din cele 7 partide jucate Milano în compania lui Bayern pe teren propriu s-au încheiat în favoarea gazdelor. Noi vă propunem pariul „Handicap Bayern -11,5”, pentru cota 1,50, un pronostic cu șanse mari de realizare.

Fenerbahce – Alba Berlin, cotă 1,62 pe biletul de baschet (29.03.2022)

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Fenerbahce și Alba Berlin. Turcii nu au mai câștigat un meci în Euroligă de 5 etape, ultima victorie venind chiar împotriva lui Real Madrid, scor 66-51. Alba Berlin mai are șanse la un loc de play-off, însă evoluțiile trebuie să fie din ce în ce mai bune, iar victoriile să nu întârzie. Partida tur s-a încheiat cu victoria oaspeților din această seară, scor 84-70. Acum, Fener are de partea sa terenul propriu și fanii, dar Alba Berlin are șansa ei. Pentru acest meci vă propunem pariul „Peste 150.5 puncte”, pentru cota 1.62, după ce 4 din ultimele 5 partide directe au avut peste 151 de puncte.

 

Biletul de baschet (29.03.2022)

Biletul de baschet (29.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate