Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga, etapa 11. Câştig de 650 de lei în finalul rundei

Biletul de Bundesliga, etapa 11. Ultimele trei partide din runda 11 a campionatului german ne pot aduce un câştig de 650 de lei. Union Berlin primeşte vizita marelui Bayern, sâmbătă, de la 19:30, iar Augsburg – Schalke şi Leverkusen – Hoffenheim încheie etapa duminică, de la 16:30, respectiv 19:00.

Union nu ia multe

Biletul de Bundesliga, etapa 11. Union – Bayern e un meci între locurile 6 şi 1. Berlinezii sunt la al doilea sezon pe prima scenă, iar în cel precedent s-au descurcat onorabil în faţa campioanei. Au pierdut, ce-i drept, de fiecare dată, dar fără să fie umiliţi: 1-2 la Munchen şi 0-2 acasă. Gazdele se descurcă bine şi acum, fiind pe 6, ba mai mult, au o defensivă mai sigură decât Bayern, care a încasat 16 goluri, cu două în plus faţă de Union. Victoria campioanei e sigură 99%, dar nu credem că bavarezii vor reuşi prea multe goluri. „2 şi sub 4,5 goluri” are cota 2,00.

Schalke, fără victorie

Biletul de Bundesliga, etapa 11. Augsburg – Schalke e o confruntare între două formaţii care nu au câştigat în precedentele 4 etape. De fapt, Schalke nu a câştigat de la startul sezonului. În 10 meciuri are 3 remize şi 7 înfrângeri şi ocupă, evident, ultima poziţie a clasamentului. Gazdele stau mult mai bine, cu 3 victorii, 3 egaluri şi 4 eşecuri, au 9 puncte peste adversară şi un moral mai bun. Augsburg stă mai bine şi la capitolul indisponibili. Lipsesc, printre alţii, Finnbogason, Jensen, Pedersen şi Moravek, pe când la oaspeţi infirmeria are 10 clieţi. Gazdele ar trebui să poată profita de această conjunctură. „1 solist” are cota 1,95.

Leverkusen, fără înfrângere

Biletul de Bundesliga, etapa 11. Leverkusen – Hoffenheim poate aduce goluri multe. Chiar dacă gazdele au cea mai bună defensivă, doar 9 goluri încasate, la fel ca RB Leipzig, Hoffe poate înscrie. Evident, că ne aşteptăm ca şi Leverkusen să marcheze, altfel nu erau pe locul al doilea în Bundesliga şi una dintre cele doar două formaţii fără înfrângere în primele 10 meciuri. „Farmaciştii” pot bifa alte 3 puncte, dar nu vor reuşi să îşi menţină poarta intactă. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,66.

Biletul de Bundesliga, etapa 11

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii