Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga, etapa 16. Câştig de 330 de lei datorită candidatelor la titlu

Biletul de Bundesliga, etapa 16. După ce primele două clasate au pierdut în runda precedentă, iar Union Berlin a câştigat cu Leverkusen în debutul acestei etape, clasamentul la vârf s-a strâns foarte tare în campionatul Germaniei. Primele 5 formaţii sunt despărţite de doar 4 puncte, iar Dortmund, de pe locul 5, poate face saltul pe poziţia secundă.

Dortmund, meci uşor cu ultima clasată

Biletul de Bundesliga, etapa 16. Dortmund – Mainz, de la 16:30, este primul meci de interes pentru noi. Borussia e pe 5, cu 28 de puncte. Deasupra ei se află Leverkusen (29 de puncte) şi Union (28 de puncte), care au jucat deja în această etapă, aşa că o victorie echivalează cu podiumul pentru Dortmund. Iar adversarul este cât se poate de accesibil. Mainz este ultima în clasament, doar 6 puncte în 15 etape, o singură victorie, trei egaluri şi 11 înfrângeri. „Dortmund handicap -1” are cota 1,60.

Prima înfrângere pentru Wolfsburg acasă?

Biletul de Bundesliga, etapa 16. Wolfsburg – RB Leipzig, tot de la 16:30, este un duel mult mai echilibrat decât precedentul. Gazdele, locul 6, sunt neînvinse pe teren propriu. Oaspeţii, locul 2, au aspiraţii de titlu, dar îşi pot pierde poziţia în cazul unei înfrângeri. La ultima vizita, au terminat 0-0, iar înainte de aceasta, RB Leipzig s-a impus cu 6-1. „2 solist” are cota 2,05.

Biletul de Bundesliga – etapa 16

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare