Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga, etapa 20. Câştig de 370 de lei din 3 solişti

Biletul de Bundesliga, etapa 20 îşi dispută astăzi 6 partide, iar noi am selectat 3 dintre ele pentru un bilet simplu, cu un câştig potenţial de peste 350 de lei. Am mers exclusiv pe solişti, în condiţiile în care favoriţii au parte de adversari facili şi foarte facili. Wolfsburg, Leipzig şi Monchengladbach sunt, sperăm noi, alegerile câştigătoare ale unei zile de sâmbătă.

Wolfsburg ameninţă locul secund

Biletul de Bundesliga, etapa 20. Augsburg – Wolfsburg începe la 16:30. „Lupii” au ajuns la şase etape fără înfrângere, ultimele 4 dintre ele fiind victorii pe linie, fapt care le-a permis să urce pe podium, pe poziţia a treia. Wolfsburg are 35 de puncte şi a redus diferenţă faţă de locul secund, ocupat de Leipzig, la doar 3 puncte, graţie parcursului recent excelelnt. Augsburg, în schimb, e în cădere liberă. Are patru eşecuri în precedentele cinci etape şi a ajuns pe poziţia a 13-a. Wolfsburg a câştigat 3 din ultimele 4 vizite pe acest teren, inclusiv pe cele mai recente două. „2 solist” are cota 1,87.

Schalke e pe ultimul loc

Biletul de Bundesliga, etapa 20. Schalke – RB Leipzig, de la 16:30, este un duel cât se poate de dezechilibrat între ultima clasată şi formaţia de pe locul secund. Leipzig nu ar trebui să aibă nicio problemă în a lua cele trei puncte la Gelsenkirschen, în condiţiile în care 7 din cele 10 echipe care au jucat aici au reuşit acest lucru. În urmă cu un an, pe acelaşi teren, Leipzig s-a impus cu 5-0. „2 solist” are cota 1,35.

Gladbach domină directele

Biletul de Bundesliga, etapa 20. Monchegladbach – FC Koln este ultimul joc al zilei, de la 19:30. Gazdele sunt pe 7 la general şi pe locul 4 într-un clasament al jocurilor de pe teren propriu. De opt meciuri, campionat şi Cupă, nu au mai pierdut, adunând şase victorii. De partea cealaltă, Koln a marcat de 7 ori în 9 deplasări şi a pierdut două din ultimele 3. Gladbach a reuşit să o învingă pe Koln în fiecare dintre ultimele 3 întâlniri directe, iar pe teren propriu are 6 victorii în precedentele 7 confruntări cu „ţapii”. „1 solist” are cota 1,47.

Biletul de Bundesliga – etapa 20

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare