Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga – etapa 22. Câştig de 500 de lei din 3 partide

Biletul de Bundesliga – etapa 22. În Germania, Bayern e din nou lider şi se îndreaptă, se pare, spre un nou titlu de campioană. Lupta interesantă se dă însă pentru locurile de cupe europene. Leipzig emite pretenţii la titlu, dar e la 5 puncte de lider, Dortmund e la limită să prindă Europa, iar 60% din etape s-au jucat. Orice pas greşit va fi foarte greu reperat, când Bundesliga se apropie de final.

 

Schalke, cea mai slabă din campionat

Biletul de Bundesliga – etapa 22. Schalke – Dortmund, sâmbăta, 19:30. Schalke, ultimul loc în campionat şi cea mai slabă echipă, are o misiune imposibilă în faţa lui Dortmund, în ciuda formei slabe demonstrate de galben-negri. Doar o victorie are Borussia în ultimele 5 etape, dar stă bine la capitolul moral după succesul 3-2 în deplasare cu Sevilla, în Liga Campionilor, la mijlocul săptămânii. Haaland a marcat de două ori, dar în Bundesliga e doar al treilea în topul golgheterilor. „Peste 2,5 goluri Dortmund” are cota 1,83.

Două echipe opuse ca formă şi poziţie în clasament

Biletul de Bundesliga – etapa 22. Hertha – RB Leipzig, duminică, 16:30. Hertha e imediat deasupra zonei roşii, dar e formaţia în cea mai slabă formă. Are un singur punct din 15 posibile în ultimele 5 etape. De partea cealaltă, Leipzig a strâns 12 în acelaşi interval de meciuri şi ocupă locul secund în clasament, la cinci puncte de liderul Bayern. Evident, oaspeţii sunt favoriţi în acest meci. „2 solist” are cota 1,70.

Hoffenheim, fără 11 jucători

Biletul de Bundesliga – etapa 22. Hoffenheim – Werder, duminică, 19:00. O echipă întreagă îi lipseşte lui Hoffenheim la meciul cu Werder: 11 jucători sunt indisponibili, fie din cauza accidentărilor, din a suspendărilor sau a rezultatelor pozitive la testele Covid. De aceea, de patru meciuri, toate grele, nu a mai câştigat: 1-4 la Bayern, 1-3 cu Frankfurt, 2-2 cu Dortmund, în campionat, şi 2-2 cu Molde în Europa League. De partea cealaltă, Werder, care are acelaşi număr de puncte ca Hoffe în Bundesliga, dar un meci mai puţin, n-a pierdut de patru meciuri: 4-1 la Hertha, 1-1 cu Schalke, 2-0 cu Furth (în Cupă) şi 0-0 cu Freiburg. „Ambele marchează” are cota 1,65.

Biletul de Bundesliga – etapa 22

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare