Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga – etapa 23. Cotă 5,00 pentru trei partide cu miză

Biletul de Bundesliga – etapa 23. Campionatul german s-a încins după ultimele rezultate ale supercampioanei Bayern, un punct în două meciuri. RB Leipzig stă la pândă, la doar două puncte în spatele bavarezilor, Leverkusen încearcă să recupereze ecartul faţă de Top 4, iar Mainz e la un pas să iasă din zona roşie. Partidele celor trei se anunţă interesante şi profitabile. 500 de lei este câştigul potenţial generat de pronosticurile alese de noi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Leipzig domină directele

Biletul de Bundesliga – etapa 23. RB Leipzig – Monchengladbach este derby-ul rundei, sâmbătă, de la 19:30, între două echipe de optimile Ligii Campionilor. Gazdele sunt pe 2, la două puncte de lider şi aşteaptă un nou pas greşit al lui Bayern pentru a-i „fura” locul. Oaspeţii nu sunt în cea mai bună formă, de patru meciuri fiind fără victorie. Au scos un punct cu Wolfsburg, dar au pierdut cu Mainz şi Koln, două formaţii aflate în partea de jos a clamentului, plus cu City în Champions League. Gladbach s-a impus în turul cu Leipzig, dar a fost prima victorie din istoria directelor, care mai înregistrează 5 succese pentru Leipzig şi trei remize. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,73.

Forma e de partea gazdelor

Biletul de Bundesliga – etapa 23. Mainz – Augsburg se joacă duminică, de la 16:30. Gazdele sunt echipa mai slab clasată, dar în formă mai bună. Mainz e penultima şi a strâns 7 puncte în ultimele 3 partide. Augsburg e pe 13 şi a luat un singur punct în precedentele 4 runde. Mai mult, Mainz a câştigat ultimele două jocuri acasă, iar Augsburg le-a pierdut pe precedentele 3 din deplasare. „PSF 1” are cota 1,71.

Leverkusen încearcă să revină în Top 4

Biletul de Bundesliga – etapa 23. Tot duminică, dar de la ora 19:00, începe epilogul acestei runde: Leverkusen – Freiburg. „Farmaciştii” au bifat un singur succes î ultimele 5 etape şi au ajuns pe 5, la 5 puncte de prima poziţie ce asigură prezenţa în sezonul viitor de Liga Campionilor. Când nu au marcat, au pierdut, cu Leipzig şi Wolfsburg, recent, dar de obicei găsesc poarta adversă. Au făcut-o de 10 ori în ultimele 5 meciuri acasă. De partea cealaltă, Freiburg e o formaţie de teren propriu. Din 31 de puncte, 19 le-a strâns acasă, pentru că în deplasare joacă mai slab. În precedentele 3 jocuri afară a luat un singur punct. „Peste 1,5 goluri Leverkusen” are cota 1,69.

Biletul de Bundesliga – etapa 23

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare