Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga – etapa 24. Câştig de 500 de lei din 3 meciuri

Biletul de Bundesliga – etapa 24. Clasamentul la vârful campionatului german s-a strâns. Bayern a făcut doi paşi greşiti în ultimele runde, iar Leipzig s-a apropiat periculos la doar două puncte şi aşteaptă un nou eşec al bavarezilor pentru a le „fura” fotoliul de lider. Dortmund încearcă să revină în top 4, iar la coada clasamentului, trei echipe sunt la egalitate de puncte şi se luptă pentru a evită retrogradarea.

Wolfsburg, 12 puncte în precedentele 4 deplasări

Biletul de Bundesliga – etapa 24. Hoffenheim – Wolfsburg, sâmbătă, de la 16:30. Gazdele au infirmeria plină, iar asta se vede în rezultatele echipei. Au o singură victorie în ultimele 5 runde şi întâlnesc o echipă în formă. Wolfsburg e pe 3, cu patru victorii consecutive, toate la zero, în deplasare. „X2 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,72.

Derby-ul campionatului

Biletul de Bundesliga – etapa 24. Bayern – Dortmund, sâmbătă, 19:30. Este şocul etapei, derby-ul campionatului. Bavarezii mai au doar două puncte peste Leipzig şi simt răsuflarea „taurului” în ceafă. 3 puncte cu Dortmund sunt extrem de importante. Iar în ultimele 4 confruntări directe le-au obţinut. Dormund nu are cel mai bun sezon, e doar pe 5 şi are nevoie de puncte pentru a reveni în top 4, pe locurile de Liga Campionilor. „1 solist” are cota 1,64.

Bielefeld a încasat 17 goluri în ultimele 5 etape

Biletul de Bundesliga – etapa 24. Bielefeld – Union Berlin, duminică, de la 19:00. Epilogul rundei le aduce faţă în faţă pe Arminia, penultima în clasament, şi Union Berlin, formaţia aflată imediat sub locurile europene. Gazdele au un singur punct în ultimele 5 etape, în timp ce oaspeţii au o singură înfrângere în acelaşi interval. Union este o echipă care nu oferă prea mult spectacol. Şapte din ultimele 8 partide ale ei nu au trecut de două goluri, dar Arminia a încasat cel puţin 3 goluri în fiecare din precedentele 5 jocuri disputate. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,80.

Biletul de Bundesliga – etapa 24

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii