Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga – etapa 26. 500 de lei cu 3 partide

Biletul de Bundesliga – etapa 26. 25 din cele 34 de runde ale campionatului german s-au scurs deja. Mai sunt aproximativ 25% de disputat, iar echipele trag tare pentru îndeplinirea obiectivelor. Este cazul lui Dortmund sau Leverkusen care acum riscă să rateze Liga Campionilor, în timp ce Schalke are nevoie de minuni pentru a se salva de la retrogradare. Vă propunem un bilet cu meciurile celor trei, cu un câştig potenţial de 500 de lei.

Dortmund are o revanşă de luat

Biletul de Bundesliga – etapa 26. FC Koln – Borussia Dortmund, sâmăbătă, ora 16:30. În momentul de faţă, singura dintre cele două care îşi îndeplineşte obiectivul e echipa-gazdă, care e deasupra locurilor de retrogradare, pe 14, cu 22 de puncte, unul singur peste Hertha, care ar merge la baraj în această configuraţie a clasamentului. De partea cealaltă, Dortmund e pe 5, în afara locurilor de Liga Campionilor, lucru care nu are cum să mulţumească suflarea galben-neagră. În afara unui eşec la Bayern, Borussia nu a mai pierdut de 8 meciuri în toate competiţiile. Porneşte cu prima şansă la Koln şi are de luat o revanşă, după ce în tur a pierdut 1-2. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,81.

Prilej perfect pentru Gladbach să rupă seria neagră

Biletul de Bundesliga – etapa 26. Schalke 04 – Monchengladbach, sâmbătă, 19:30. Cealaltă Borussie, Monchengladbach, trece printr-o perioadă neagră, cu 7 înfrângeri consecutive în toate competiţiile şi 9 meciuri fără victorie. Dar vizita la Schalke e cel mai bun prilej să rupă seria neagră. Schalke e ultima în Bundesliga şi are o singură victorie şi doar 10 puncte în 25 de meciuri. Pare misiune uşoară pentru Gladbach. În tur, a fost 4-1 pentru Borussia. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,76.

Obiectiv în pericol pentru ambele echipe

Biletul de Bundesliga – etapa 26. Hertha – Leverkusen, duminică, 16:30. O altă formaţie pe punctul de a rata Liga Campionilor este Leverkusen, locul 6, 40 de puncte, şi merge la Hertha, o echipă care se chinuieşte să scape de pe locurile periculoase. Momentan, gazdele sunt pe 16 – loc de baraj -, cu 21 de puncte, dar, cu un succes, pot trece peste Bielefeld, care e la un punct în faţă şi a jucat deja. Se anunţă un meci disputat în care oaspeţii sunt favoriţi, la limită. „Leverkusen câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,60.

Biletul de Bundesliga – etapa 26

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii