Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga, etapa 5. Profit de 350 de lei în Germania

Biletul de Bundesliga, etapa 5. Campionatul Germaniei este unul dintre cele mai spectaculoase din Europa şi, de obicei, e o idee bună să mizăm pe goluri. Astăzi, vă propunem un bilet cu trei meciuri din etapa a cincea, câte unul în fiecare zi de sâmbătă, duminică şi luni.

Schalke, înfrângeri drastice în startul de sezon

Biletul de Bundesliga, etapa 5. Dortmund – Schalke se joacă sâmbătă de la 19:30. Oaspeţii sunt într-o situaţie delicată, dar au avut un program greu. Schalke are un singur punct, obţinut în etapa precedentă, după un 1-1 cu Union Berlin la Gelsenkirchen. În primele tre runde, a avut tot atâtea înfrângeri: 0-8 la Bayern, 1-3 cu Bremen şi 0-4 la Leipzig. Dortmund, în schimb, e pe podium, cu trei victorii şi o înfrângere, toate la zero. Ultimul joc dintre cele două a avut loc în mai, iar Borussia s-a impus cu 4-0. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,68.

Meci echilibrat

Biletul de Bundesliga, etapa 5. Werder Bremen – Hoffenheim începe la 19:00, duminică. Cele două sunt vecine de clasament, pe locurile 6 şi 7. Bremen are 7 puncte, din 2 victorii, o remiză şi o înfrângere, golaveraj 6-6, în timp ce Hoffe a adunat 6 puncte din două succese şi două eşecuri, golaveraj 8-6. Ambele au oferit câte trei meciuri GG şi peste 50% partide de „over”. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,77.

Codaşe la capitolul goluri

Biletul de Bundesliga, etapa 5. Luni, de la 21:30, se joacă Leverkusen – Augsburg. Gazdele sunt una dintre echipele neînvinse în primele 4 runde, dar au doar 6 puncte, din cauza celor 3 egaluri înregistrate. Mai mult, Leverkusen, în mod normal o echipă ofensivă, nu a oferit prea mult. Cinc goluri s-au marcat în cele 4 jocuri ale „farmaciştilor”. Augsburg a pierdut meciul precedent, 0-2 cu Leipzig, dar tot are mai multe puncte decât adversara, graţie victoriilor cu Union şi Dortmund şi a remizei albe cu Wolfsburg. Cu un golaveraj 5-3, oaspeţii au o medie de 2 goluri pe meci. De fapt, doar Wolfsburg are o medie de goluri mai mică decât Leverkusen şi Augsburg. „Sub 3,5 goluri” are cota 1,53.

Biletul de Bundesliga, etapa 5

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii