Urmareste-ne

Ponturi Germania

Biletul de Bundesliga. Final încins de sezon și bani pentru pariori

Dortmund Union Berlin ponturi pariuri
Borussia Dortmund vs. Union Berlin – Ponturi pariuri Germania Bundesliga – 06.10.2023

Biletul de Bundesliga este o altă propunere pentru pariori la final de săptămână. Betmag vă propune un bilet cu cinci meciuri din ultima etapă a campionatului Germaniei, în care Borussia Dortmund e la mâna ei pentru adjudecarea titlului. Alte două echipe sunt angrenate în lupta pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Prezintă interes și lupta din subsolul clasamentului, pentru evitarea locului de baraj. Toate meciurile sunt programate sâmbătă, 27 mai, de la ora 16:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Borussia Dortmund e la mâna ei

După rezultatele înregistrate în etapa precedentă, Borussia Dortmund a primit o nesperată ultimă șansă de a lua titlul. După un deceniu de supremație a celor de la Bayern Munchen. Bavarezii au pierdut acasă cu RB Leipzig, scor 1-3, rezultat de care a profitat Dortmund, astfel că victoria cu 3-0 de la Augsburg a readus-o pe Borussia pe prima poziție. Cu două puncte avans în fruntea clasamentului, Borussia Dortmund e la mâna ei în ultima etapă. Pare că are misiune ușoară acasă cu Mainz, echipă lipsită de griji pe final de sezon și care a pierdut ultimele patru meciuri.

  • 1.38 – este cota pentru „Dortmund câștigă la minim două goluri diferență”

Este interesantă și lupta pentru ultimul loc de Liga Campionilor, în care sunt angrenate Union Berlin și Freiburg. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, pe locurile 4 și 5, diferența fiind făcută la golaveraj. Union Berlin joacă acasă cu Werder Bremen, echipă care a scos doar un punct în ultimele patru meciuri, e pe locul 12, dar la distanță sigură de zona roșie. Astfel, berlinezii nu au altceva de făcut decât să câștige. Freiburg, în schimb, joacă în deplasare cu Eintracht Frankfurt, dar o victorie nu-i va fi de folos dacă Union Berlin se impune cu Werder. Cu Frankfurt în afara cupelor europene, dar calificată în finala Cupei Germaniei, balanța înclină spre Freiburg.

  • 1.59 – este cota pentru „x2” în meciul Frankfurt – Freiburg
  • 1.40 – este cota pentru „1 solist” în Union Berlin – Werder Bremen

Cine evită locul de baraj?

Se anunță scântei și în subsolul clasamentului. Hertha e deja retrogradată, penultima clasată, Schalke, are meci dificil pe terenul puternicei RB Leipzig, cea care a îngenuncheat-o etapa trecută pe Bayern, chiar pe Allianz Arena. Cam greu de crezut că Schalke va mișca ceva. Astfel, interesul va fi în jurul locului 16, de baraj. Acela care mai oferă o șansă de menținere în Bundesliga, dar pe care trei echipe luptă să-l evite. Această poziție este ocupată de Bochum, cu 32 de puncte, la egalitate cu Stuttgart, echipa de pe locul 15. Stuttgart, care joacă acasă cu Hoffenheim, echipă sigură nu doar de salvarea directă, ci și de evitarea barajului. E pe locul 13, la doar trei puncte de locul de baraj, dar are golaverajul de partea sa. În aceste condiții, ar putea juca relaxată, ceea ce ar facilita o victorie a gazdelor.

Și Augsburg e în această luptă fierbinte. Pe locul 14, cu 34 de puncte, are meci la Gladbach și, evident, țintește un rezultat izbăvitor. Vine după două eșecuri consecutive, la Bochum și cu Dortmund, dar speră să evite locul de baraj, de care o despart două puncte. Cu o singură victorie în ultimele cinci etape, dar la adăpostul celor 40 de puncte, Gladbach va respira aerul Bundesligii și sezonul viitor.

  • 1.70 – este cota pentru „x2” în meciul Gladbach – Augsburg
  • 1.61 – este cota pentru „1 solist” în meciul Stuttgart – Hoffenheim
Biletul de Bundesliga

Biletul de Bundesliga

 

Agenții autorizate