Urmareste-ne

Archive

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Patru meciuri cu miză, pentru 450 de lei

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Campionatul german a ajuns la final. Se cunoaşte configuraţia primelor 6 locuri, dar rămâne de stabilit ultima participantă în Europa, în Conference League. De asemenea, Schalke e deja retrogradată, dar se dau lupte pentru evitarea celui de-al doilea loc, 19, care duce în Zweite, şi a celui de baraj. Vă propunem un bilet cu 4 meciuri, toate cu miză, pentru un câştig potenţial de 450 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Golurile, la putere

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Koln – Schalke e primul meci de pe bilet. E o confruntare între ultimele două clasate. Oaspeţii sunt deja retrogradaţi, dar Koln are şanse să se salveze şi chiar să scape şi de baraj. Are 30 de puncte, iar în faţa ei sunt Bremen, 31, şi Bielefeld, 32. Victoria e singura opţiune şi ar trebui să fie la îndemână. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,41.

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Werder Bremen – Monchengladbach este o partidă cu implicaţii la ambele capete ale clasamentului. Werder e pe loc de baraj, iar un succes i-ar asigura scăparea de la retrogradarea directă. Oaspeţii sunt pe 8, la un punct în spatele lui Union Berlin, care ocupă ultimul loc european. Ambele formaţii au pentru ce să tragă, dar presiunea mai mare e pe Werder. De la eliminarea din Liga Campionilor, în faţa lui Manchester City, la jumătatea lui martie, Monchengladbach a produs numai jocuri de minimum 3 goluri. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,55.

Două meciuri de GG

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Stuttgart – Bielefeld este un duel care porneşte cam de la aceleaşi condiţii cu precedentul. Stuttgart e un punct sub Gladbach şi are şanse la Conference League în cazul unui succes, iar Arminia rămâne sigur în Bundesliga, dacă bate. Dacă nu învinge, are şanse fie de baraj, fie de retrogradare directă. Arminia a înscris în precedentele două vizite pe terenul şvabilor, dar a plecat învinsă. „Ambele marchează” are cota 1,44.

Biletul de Bundesliga – ultima etapă. Frankfurt – Freiburg e ultima partidă de pe bilet. Gazdele au fost multă vreme în cărţi pentru un loc în top 4, dar vor termina pe 5, indiferent de rezultatul acestui meci. Freiburg e pe 10, dar poate prinde ultiumul tren spre Europa, dacă învinge şi o ajută rezultatele din celelalte partide. Precedentele două directe, însă, au fost remize, 2-2 şi 3-3, aşadar jocuri cu multe reuşite. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,42.

Biletul de Bundesliga – ultima etapă

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii