Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship (18 iulie 2020). Triplăm banii cu două partide

Biletul de Championship (18 iulie 2020). Liga secundă din Anglia se apropie de final. Astăzi, sunt programate 9 partide din penultima etapă, iar noi am ales două dintre ele, pentru un bilet de cotă totală 3. Ambele încep la ora 17:00 şi au miză importantă.

Meci de 6 puncte la retrogradare

Biletul de Championship (18 iulie 2020). Hull – Luton este un duel foarte important la subsolul clasamentului. Cele două sunt la egalitate de puncte, câte 45, pe locurile 22 şi 23, care duc direct în divizia a treia. Amândouă vor încerca să o depăşească pe Charlton (47 de puncte), în aceste ultimele două etape. Hull are o serie de 4 înfrângeri consecutive, în timp ce Luton a pierdut o singură dată în precedentele 5 etape. „X2” are cota 1,51.

Millwall caută ultimul loc de play-off

Biletul de Championship (18 iulie 2020). QPR – Millwall este înfruntarea locurilor 16 şi 7. QPR se gândeşte deja la scurta vacanţă ce va urma, pentru că nu mai are pentru ce să lupte. N-are nici griji şi nici aspiraţii. Millwall, în schimb, speră să prindă ultimul loc al play-off-ului de promovare în Premier League. Pentru asta, are nevoie să urce măcar o poziţie în clasament. Are 65 de puncte, cu două mai puţin decât Charlton. „2 solist” are cota 1,97.

Biletul de Championship (18 iulie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii