Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020). Câştig potenţial de 560 de lei din 3 partide

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020). Liga secundă din Anglia a ajuns la etapa cu numărul 13 şi propune mai multe patide interesante. Am selectat pentru voi 3 meciuri din seara aceasta, două dintre ele aflate sub semnul echilibrului, în timp ce ultimul aduce faţă în faţă două formaţii la capetele opuse ale clasamentului.

Şanse mici să se marcheze mult

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020). Barnsley – Brentford, de la 21:45, este un meci între echipele de pe locurile 13 şi 11. Doar un punct le desparte pe cele două, ambele fiind într-o formă destul de bună. Gazdele au 4 victorii în ultimele 5 runde, toate partidele încheindu-se cu zero în dreptul golurilor marcate de învinsă. Brentford a strâns mai puţine puncte în precedentele 5 runde, dar nu a pierdut. Are un succes la zero şi 4 remize, dintre care ultimele două au fost 0-0. Toate indiciile sugerează un meci sărat în goluri. „Nu marchează ambele” are cota 1,92.

Blackburn are cea mai mare medie de goluri pe meci

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020). Preston – Blackburn se joacă, de asemenea, de la 21:45. Doar că, de data aceasta partida promite mai multe goluri decât precedenta. Oaspeţii au cea mai mare medie de goluri pe meci din toată divizia (3,1), iar gazdele stau şi ele destul de bine, pe locul 5 cu 2,5. Şapte dintre precedentele opt confruntări directe s-au terminat cu goluri de ambele părţi, iar un scenariu similar este foarte probabil şi astăzi. „Ambele marchează” are cota 1,66.

Bournemouth vrea promovarea

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020). De la 22:00, începe Bournemouth – Nottingham. Gazdele nu vor să petreacă mai mult de un sezon în liga secundă după retrogradarea din vară, iar după 12 meciuri se află pe locul 2, la un punct de liderul Norwich (de asemenea, echipă retrogradată în vară). De partea cealaltă, Nottingham e departe de zilele de glorie, când cucerea de două  ori consecutiv Cupa Campionilor Europeni. Acum se zbate în zona retroradării din liga secundă. Cu 12 puncte în etape, oaspeţii se află pe locul 20 din 24. Iar din 6 deplasări au strâns doar 4 puncte. „1 solist” are cota 1,74.

Biletul de Championship (24 noiembrie 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii