Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 17 februarie 2021. Câştig de 500 de lei din 3 meciuri

Biletul de Championship din 17 februarie 2021. Etapa 30 din liga secundă a Angliei se încheie astăzi, cu şase partide interesante. Vă propunem un bilet cu trei dintre ele, pentru un câştig potenţial de 500 de lei. Toate cele trei jocuri încep la ora 21:00 şi au în prim-plan echipe din fruntea clasamentului, echipe cu aspiraţii de Premier League.

Norwich, prima în Championship

Biletul de Championship din 17 februarie 2021. Coventry, locul 20 din 24, primeşte pe teren propriu liderul Norwich. Gazdele n-au niciun succes în ultimele 4 etape şi întâlnesc una dintre cele mai puternice formaţii din campionat. Norwich e prima la general, la un punct de Brentford, şi a doua cea mai bună în deplasare. În tur, a fost 1-1 (1-0 la pauză), în pe 9 ianuarie, Norwich a eliminat-o pe Coventry din Cupă, cu 2-0. „PSF 2” are cota 1,62.

Brentford, cea mai bună în deplasare

Biletul de Championship din 17 februarie 2021. QPR – Brentford este un duel între locurile 18 şi 2. În ciuda poziţiei din clasament, QPR este o echipă care rezultate foarte bune, cel puţin în ultima perioadă. Are 4 victorii în ultimele 5 etape, la fel ca adversara sa. Brentford e cea mai bună afară, dar ia gol cu uşurinţă, motiv pentru care ne aşteptăm la reuşite în amândouă porţile. „Ambele marchează” are cota 1,67.

Swansea, lider virtual

Biletul de Championship din 17 februarie 2021. Swansea, locul 4, ar trebui să aibă un meci destul de simplu cu Nottingham, poziţia 17. Gazdele sunt la 5 puncte de liderul Norwich, dar au două meciuri mai puţin jucate. În cazul în care le câştigă pe amândouă, are locul 1 asigurat. De partea cealaltă, Nottingham e pe abia pe 17, dar vine după două victorii (ambele cu echipe mai slab clasate) şi două remize. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 1,84.

Biletul de Championship din 17 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare