Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 2 martie 2021. Profit de 500 de lei cu două partide

Biletul de Championship din 2 martie 2021. Liga secundă din Anglia îşi începe etapa 34 în acestă seară. Dintre cele şase partide programate, noi am ales două, un singur pronostic, destul de curajos, şi am obţinut un profit potenţial de 500 de lei. Cardiff – Derby se joacă de la 21:00, iar Reading – Blackburn începe la 22:00.

Ambele echipe sunt în formă

Biletul de Championship din 2 martie 2021. Cardiff e în formă, n-a pierdut de nouă runde şi ţinteşte un loc de play-off, pentru promovare. De partea cealaltă, Derby e mai aproape de zona roşie, pe locul 18, dar are 3 succese şi un egal în ultimele 5 etape. Meciurile contra lui Cardiff au fost mereu echilibrate, iar precedentele 4 s-au terminat cu goluri de ambele părţi. Au fost câte o victorie de fiecare parte, pe teren propriu, şi două remize 1-1, ambele la Derby. Ţinând cont de forma în care se afla Cardiff, ne aşteptăm să se impună, dar nu fără a primi gol. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,60.

Ultimele două directe au adus 13 goluri

Biletul de Championship din 2 martie 2021. Un alt duel cu implicaţii la promovare este Reading – Blackburn. Gazdele-s pe 5, iar locuri 3-6 intră în play-off. De câteva etape, jocul este oscilant şi rezultatele la fel, 4 eşecuri şi două succese în ultimele 6 runde, dar Reading are norocul de a întâlni un adversar decimat. Lui Blackburn îi lipsesc 7 fotbalişti, dar şi rezultatele pozitive. În ultimele 6 etape a luat un singur punct, în meciul precedent. Însă directele cu Reading sunt spectaculoase. Ultimele 8 au fost GG3+, iar cele mai recente două au fost festivaluri de goluri: 4-3 pentru Blakburn în iulie şi 4-2 pentru Reading în octombrie 2020, ambele jocuri pe terenul oaspeţilor de azi. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,30.

Biletul de Championship din 2 martie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii