Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Câştig de 500 de lei în liga secundă din Anglia

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Liga secundă din Anglia are 7 partide programate pentru această seară. Noi am ales 3 dintre ele, iar pentru pronosticurile noastre am obţinut o cotă totală de 5,02. La o miză de 100 de lei, biletul de Championship ne poate aduce 500 de lei câştig.

Middlesbrough, rezultate bune cu echipe bune

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Bristol City – Middlesbrough începe la 21:45. Gazdele sunt liderul campionatului, cu patru victorii şi o remiză, golaveraj 1-4. Dar Bristol a întâlnit adversari aproape exclusiv din ultima treime a clasamentului. Singura excepţie a fost Stoke, acum pe 8. Oaspeţii au avut un program opus. Au jucat contra formaţiilor aflate pe locurile 2, 3 şi 5. Cu toate astea, Middlesbrough are o singură înfrângere, iar în rest un succes şi trei egaluri. În etapa precedentă, a remizat cu Reading, echipă aflată la egalitate cu Bristol. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Swansea vrea promovarea

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Tot de la 21:45, se joacă Coventry – Swansea. Gazdele au ajuns la 3 etape fără victorie şi se situează pe locul 19 din 24. De partea cealaltă, Swansea ţinteşte promovarea în Premier League, iar până acum se află pe locurile de play-off. Cu trei victorii, o remiză şi o înfrângere, galezii sunt pe locul 4, la 3 puncte de primele două locuri. Cele două nu s-au mai întâlnit din sezonul 2010-2011, când Swansea, care e favorită şi astăzi, câştiga ambele meciuri. „PSF 2” are cota 1,85.

Wycombe, înfrângeri pe linie

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Reading – Wycombe, de la 22:00, este ultimul meci al zilei. Reading, echipa lui George Puşcaş poate trece pe primul loc al clasamentului. În acest moment, e la egalitate de puncte cu Bristol – 13 (4 victorii şi un egal). Gazdele au cea mai bună defensivă, cu un singur gol primit în 5 etape, la egalitate cu Watford, dar un atac superior, 7 goluri marcate. Wycombe e nou promovată şi nu pare făcută pentru Championship. După 5 etape are tot atâtea înfrângeri, singurul motiv pentru care nu se află pe ultimul loc fiind depunctarea lui Sheffield Wednesday, care are -4 puncte, deşi pe teren a câştigat deja 8. „1 solist” cota 1,51.

Biletul de Championship din 20 octombrie 2020. Câştig de 500 de lei în liga secundă din Anglia

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare