Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 27 octombrie 2020. Triplăm investiţia în liga a doua din Anglia

Biletul de Championship din 27 octombrie 2020. Etapa cu numărul opt din Championshipul englez are primele partide programate în această seară de la 21:45. Reading, formaţia lui George Puşcaş merge în vizită la Blackburn, în timp ce Barnsley o primeşte pe QPR. Se anunţă două partide disputate, care ne pot aduce triplarea investiţiei.

Specialistele în „X”

Biletul de Championship din 27 octombrie 2020. Barnsley şi QPR sunt destul de apropiate în clasament, cu un parcurs similar în ultimele 6 etape: câte două înfrângeri şi câte patru remize pentru fiecare, cele mai multe din campionat. În ediţia precedentă, Barnsley a câştigat ambele dueluri directe, dar în acest sezon nu a cunoscut încă succesul în campionat. Sunt şanse mari ca rezultatul final să fie remiză, dar mergem pe un pronostic mai sigur, care poate fi câştigător după primele 45 de minute. „PSF X” are cota 1,72.

Reading, invincibilă

Biletul de Championship din 27 octombrie 2020. Blackburn, locul 10 cu 10 puncte, înfruntă liderul Reading pe teren propriu. Oaspeţii au şase victorii şi o remiză albă la Middlesbrough. Au strâns 19 puncte, cu 5 mai multe decât orice altcineva. Bookmakerii sunt de părere că favorite sunt gazdele, mai ales că s-au impus în ambele directe din sezonul trecut. Totuşi, forma bună prin care trec George Puşcaş şi colegii lui ne face să credem că Reading poate pleca neînvinsă. „X2” are cota 1,78.

Biletul de Championship din 27 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii