Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 29 decembrie 2020. Profit de aproape 250 de lei cu două partide din Anglia

Biletul de Championship din 29 decembrie 2020. Fotbalul englez nu ia pauză de Sărbători, ba din contră. După tradiţinonala etapă de Boxing Day, urmează şi intermediara dinaintea Anului Nou şi apoi se joacă din nou în prima zi a lui 2021. Să ne concentrăm pe astăzi, care propune meciuri interesante în runda 22 din liga secundă. Mizăm pe favorite şi ne aşteptăm la un profit de aproape 250 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Norwich, lider cu patru puncte avans

Biletul de Championship din 29 decembrie 2020. Liderul Norwich primeşte vizita lui QPR, de la 21:45. „Canarii” au pierdut de Boxing Day la Watford şi şi-au pierdut din avansul pe care îl aveau în faţa locului secund. Mai sunt doar 4 puncte până la Swansea, dar urmează un adversar facil care poate menţine acest ecart, dacă nu chiar îl poate mări. QPR e în criză, are 8 meciuri consecutive fără victorie şi doar 3 puncte strânse în acest interval. A ajuns pe 19, la doar 4 puncte de locurile retrogradabile. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,75.

Wycombe, cea mai slabă din Championship

Biletul de Championship din 29 decembrie 2020. Wycombe – Cardiff este celălalt meci de pe biletul nostru. Dacă în primul am mizat pe lider, acum mergem pe mâna formaţiei care înfruntă „lanterna roşie”. Wycombe e ultima în Championship, cu 12 puncte în 21 de meciuri. A fost întrecută şi de Sheffield Wednesday, care a pornit cu un handicap de 6 puncte. Doar două victorii au gazdele, dar niciuna în ultimele 11 jocuri. De partea cealaltă, Cardiff a avut un program foarte greu în precedentele 5 runde, înfruntând 3 dintre primele 4 clasate. A pierdut cu toate, dar în celelalte două partide s-a impus. Acum are şansa de a-şi reface moralul după două eşecuri consecutive. „2 solist” are cota 1,94.

Biletul de Championship din 29 decembrie 2020

Bilete câștigătoare