Urmareste-ne

Archive

Biletul de Championship din 3 noiembrie 2020. Două meciuri pentru o cotă de 3,87

Biletul de Championship din 3 noiembrie 2020. A doua divizie din Anglia este, totuşi, un campionat extrem de puternic şi atractiv, mai ales pentru pariori. 24 de formaţii se luptă pentru promovarea în Premier League. Iar noi ne-am oprit atenţia asupra a două meciuri care se dispută în această seară, de la 21:45.

Diferenţă de formă

Biletul de Championship din 3 noiembrie 2020. Blackburn – Middlesbrough aduce faţă în faţă două formaţii cu situaţii diferite la capitolul formă. Gazdele au patru înfrângeri în precedentele 5 etape, în timp ce oaspeţii nu au mai pierdut de opt meciuri. Blackburn e a 14-a, cu 10 puncte, în timp de Boro e pe 5,cu 16 puncte. Bookmakerii o văr favorită pe echipa gazdă, dar noi credem că oaspeţii vor lua cel puţin un punct. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,32.

Egalitate aproape perfectă

Biletul de Championship din 3 noiembrie 2020. Cardiff – Barnsley sunt două formaţii aflate la egalitate aproape perfectă. Ambele au 10 puncte din două succese, patru remize şi trei eşecuri. Singura diferenţă dintre ele este la capitolul goluri înscrise, Barnsley având 10, iar Cardiff 9, în timp ce la goluri primite e din nou echilibru, câte 10 de fiecare parte. În ultimele 5 etape, au fost câte 3 rezultate de egalitate de fiecare parte. „PSF X” are cota 1,67.

Biletul de Championship din 3 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii