Urmareste-ne

Archive

Biletul de Conference League (12 august 2021). Trei partide ne aduc 380 de lei. Pariem exclusiv pe goluri

Biletul de Conference League (12 august 2021). Conference League, un soi de liga celor mici (şi săraci), a fost înfiinţată anul acesta, ca a treia competiţie europeană. Dar premiile pe care le pune la bătaie nu sunt deloc mici, mai ales pentru echipele de plan secund. Granzii din top 5 nu se vor bate pentru Conference, dar pentru est-europeni, banii din grupe ar reprezenta un bonus important la buget. În această seară, se joacă retururile etapei a treia preliminare, penultima înainte de grupe. Noi am ales 3 partide şi aşteptăm un câştig de 380 de lei.

În tur, a fost 3-3

Biletul de Conference League (12 august 2021). Molde – Trabzonspor începe la ora 19:00, de la egalitate. În tur, a fost 3-3, la capătul unui joc spectaculos în care gazdele au fost cele care au condus, iar Molde a egalat de fiecare dată. Mai mult, Bakasetas a ratat un penalty pentru Trabzon în minutul 90+5, lucru care s-ar putea dovedi decisiv în ansamblul dublei manşe. Ne aşteptăm ca spectacolul să continue şi în Norvegia. „Ambele marchează” are cota 1,44.

Lucescu trebuie să fie atent în defensivă

Biletul de Conference League (12 august 2021). PAOK – Bohemians, de la 20:00, ar trebui să consfinţească o calificare a grecilor antrenaţi de Răzvan Lucescu, chiar dacă irlandezii s-au impus în tur cu 2-1. Pentru PAOK a fost primul meci oficial al sezonului şi s-a văzut. A fost condusă cu 2-0, după care Oliveira (78) a adus golul relansării. La Salonic, grecii vor avea sprijinul galeriei şi al terenului propriu. Iar Răzvan Lucescu, specialist în organizare defensivă, nu se va mai lăsa surprins de adversar. „Nu marchează ambele” are cota 1,72.

Calificare rezolvată din prima manşă

Biletul de Conference League (12 august 2021). Ultimul joc de pe bilet este HB Torshavn (Insulele Feroe) – Maccabi Haifa (Israel). Calificarea în play-off e tranşată. Maccabi a făcut spectacol în tur şi a câştigat cu 7-2. Nu mai are nicio emoţie în manşa secundă şi ar putea să-şi menajeze nişte titulari, mai ales că pe Gundadalur e teren sintetic. Tocmai de aceea, ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol al gazdelor, iar oaspeţii nu au cum să nu înscrie. „Ambele marchează” are cota 1,55.

Biletul de Conference League (12 august 2021)

Biletul de Conference League (12 august 2021)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate