Urmareste-ne

Archive

Biletul de Conference League (19 august 2021). Câştigăm peste 850 de lei din play-off

Biletul de Conference League (19 august 2021). Ultimul pas dinaintea grupelor e play-off-ul şi e o dublă de totul sau nimic. Iar rezultatele din tur sunt cruciale, mai ales în duelurile echilibrate. Avem patru selecţii şi un câştig de aproape 900 de lei pe meciurile din această seară.

Echipele olandeze promit meciuri cu goluri multe

Biletul de Conference League (19 august 2021). Ne aşteptăm să vedem goluri multe în două partide în care sunt implicate cluburi din Olanda. Pariem pe „peste 2,5 goluri” la Anderlecht – Vitesse, la cotă 1,88, şi la Feyenoord – Elfsborg, la cotă 1,60. Ambele meciuri încep la ora 21:00.

Tottenham, mare favorită

Biletul de Conference League (19 august 2021). Tot la ora 21:00, se joacă şi PAOK – Rijeka. Echipele lui Răzvan Lucescu, antrenorul grecilor, sunt foarte bine organizate în defensivă. Iar faptul că joacă acasă ne face să credem că o să scape făra gol primit. De aceea, luăm „nu marchează ambele”, la cotă 1,72.

Ultimul meci de pe bilet e Pacos Ferrieira – Tottenham, de la 21:30, în care englezii sunt mari favoriţi. Deşi nu vor pune mare accent pe Conference League, cei de la Spurs, chiar şi fără Harry Kane, care e încă într-o situaţie neclară, sunt net superiori. „2 solist” are o cotă excelentă de 1,70.

Biletul de Conference League (19 august 2021)

Biletul de Conference League (19 august 2021)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare