Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Biletul de Copa America (28 iunie 2021). Ultimele meciuri din grupe ne aduc 365 de lei

Biletul de Copa America (28 iunie 2021). În această noapte, de la 03:00, ora României, se dispută ultimele meciuri din faza grupelor la Copa America. În grupa A, se joacă Bolivia – Argentina şi Uruguay – Paraguay. Echipele calificate în faza următoare se ştiu deja, dar clasamentul poate suferi modificări serioase.

Argentina, lider neînvins în grupă

Biletul de Copa America (28 iunie 2021). Bolivia – Argentina este meciul dintre ultima clasată şi liderul grupei. Bolivia a pierdut tot până acum şi a marcat un singur gol. Cu zero puncte e ultima şi nu mai are nicio şansă de calificare. De partea cealaltă, Argentina lui Messi e neînvinsă, are cea mai bună defensivă (un singur gol primit), dar suferă în atac. 1-1 cu Chile, 1-0 cu Uruguay şi 1-0 cu Paraguay i-au adus 7 puncte şi şefia în grupă, dar pare prea puţin. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,93.

Uruguay domină directele

Biletul de Copa America (28 iunie 2021). Uruguay – Paraguay e un meci mult mai echilibrat. Gazdele au 4 puncte, oaspeţii au 6, aşa că remiza îi menţine în faţă. Directele sunt, însă, de partea Uruguayului, care nu a mai pierdut de 8 meciuri, câştigând 4 dintre ele. De asemenea, 4 din ultimele 6 au fost GG-uri. „1X şi peste 1,5 goluri” are cota 1,88.

Biletul de Copa America (28 iunie 2021)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare