Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10.00 11.06.2017 | Ti-am ales patru meciuri

Sursa foto: www.rte.ie

BILETUL DE COTA 10.00 11.06.2017. Patru meciuri formeaza biletul nostru de cota 10.00 de duminica: Islanda – Croatia, Kosovo – Turcia, Finlanda – Ucraina si Macedonia – Spania.


BILETUL DE COTA 10.00 11.06.2017. Islanda primeste vizita Croatiei intr-un meci care conteaza pentru grupa I, din care mai fac parte Ucraina, Turcia, Finlanda si Kosovo. Croatii conduc grupa cu 13 puncte acumulate, in timp ce islandezii au cu trei puncte mai putin. Precedentul meci dintre cele doua echipe, disputat in luna noiembrie s-a terminat cu victoria Croatiei, scor 2-0. Echipa lui Modric si Rakitic putea avea maximum de puncte daca nu remiza impotriva Turciei, chiar in primul meci al preliminariilor pentru Cupa Mondiala din Rusia.

PARIAZA BILETUL

Cel mai simplu bonus: intre 25 RON si 200 RON acordati automat!

Deschide AICI un cont rapid la Betano si primesti automat intre 25 RON si 200 RON! Oferta se adreseaza exclusiv celor care au efectuat prima depunere.


BILETUL DE COTA 10.00 11.06.2017. Ucraina se deplaseaza in Finlanda pentru un meci extrem de importanta in vederea calificarii la turneul final din 2018. Daca bat, ucrainienii se pot instala pe locul secund al grupei, care permite accederea la baraj. Finlanda a obtinut un singur punct dupa cinci meciuri disputate, terminand la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu Kosovo. De partea cealalta, Ucraina a inregistrat doua remize si tot atatea victorii, fiind invinsa doar de Croatia. Ultimul meci dintre cele doua echipe, disputat in noiembrie, s-a terminat cu o victorie la limita a Ucrainei.

BILETUL DE COTA 10.00 11.06.2017. In fine, ultimul meci despre care o sa vorbim vine tot din grupa I a preliminariilor CM. Kosovo primeste vizita Turciei intr-un meci programat la ora 21:45. Turcii sunt mari favoriti sa castige acest meci, intrucat Kosovo este o nationala abia infiintata, care nu poate emite nici o pretentie. La fel ca Finlanda, Kosovo are un singur punct acumulat pana in prezent. Turcii au opt si au o serie de doua victorii consecutive, ambele obtinute in handicap: 2-0 cu Finlanda si acelasi scor si contra lui Kosovo.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!,

Agenții autorizate