Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10.00 din 1 august 2020. Meciuri de top pe final de sezon

Faza in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, luni 23 septembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Biletul de cota 10.00 din 1 august 2020. Meciuri de top pe final de sezon, cu dueluri pentru trofee sau evitarea retrogradării.

Biletul de cota 10.00 din 1 august 2020. Meciuri de top pe final de sezon

Unul dintre meciurile care ne-a atras atenția este cel dintre Viitorul și Sepsi, unde ne așteptăm să vedem două echipe deschise, care nu au nimic de pierdut. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru această partidă este GG.

 

Biletul de cota 10.00 din 1 august 2020. Meciuri de top pe final de sezon

Tot GG vedem și la duelul dintre Academica Clinceni și Hermannstadt, unde avem o cotă foarte bună, 1.93.

Închidem cu duelul dintre Arsenal și Chelsea, care se anunță foarte interesant, mai ales că se joacă cu un trofeu pe masă. GG pentru cota 1.73.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare