Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10.00 din 6 iunie 2020. Patru meciuri din patru competiții

Biletul de cota 10.00 din 6 iunie 2020. Patru meciuri din patru competiții, cele mai importante din acest moment: Germania, Portugalia sau Polonia. Jocurile sunt foarte echilibrate, așa că am reușit să facem o cotă foarte tentantă.

Biletul de cota 10.00 din 6 iunie 2020

Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Eintracht Frankfurt și FSV Mainz 05, unde ne așteptăm să vedem o victorie a gazdelor, fiind o echipă mult mai în formă. Rămânem în Germania, dar ne mutăm în a doua ligă, unde avem cota 1.85 pentru un succes al cleor de la Arminia Bielefeld în meciul cu FC Nurnberg.

Patru meciuri din patru competiții

Ne mutăm în Portugalia, campionat început de curând, unde maximum două goluri în meciul dintre Boavista și Moreirense sunt cotate cu 1.50. Ultimul duel este Zaglebie Lubin – Lech Poznan, unde avem cota 2.12 pentru sub 2,5 reușite.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate