Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10.00 din 9 august 2020. Profit uriaș cu 4 ponturi

Biletul de cota 10.00 din 9 august 2020. Profit uriaș cu 4 ponturi. Toate sunt de la meciurile din prima ligă norvegiană. Mizăm pe Aalesunds FK – Viking FK, Kristiansund BK – IK Start, Stabaek Fotball – Odds BK și Strømsgodset – Sandefjord Fotball.

Biletul de cota 10.00 din 9 august 2020

Biletul de cota 10 din 9 august 2020 este compus din patru ponturi din prima ligă norvegiană. Primul vine de la meciul dintre Aalesunds FK – Viking FK, unde mizăm pe echipa mai valoroasă, 2 solist este pariul nostru.

A doua partidă de pe biletul de cotă 10 de astăzi este Kristiansund – Start. Gazdele vin după două victorii la rând și ne așteptăm s-o obțină pe a treia. Forma de moment va face diferența.

Profit uriaș cu 4 ponturi

Cel mai echilibrat duel de pe tichetul de cotă 10 din 8 august este cel dintre Stabaek Fotball și Odds BK. Oricare echipă e posibi să se impună, valorile sunt apropiate. Mergem pe un GG.

Am ajuns și la ultimul pont care vine de la meciul dintre Strømsgodset și Sandefjord. Echipa oaspete are înfrângeri pe linie în deplasare. Ne așteptăm ca gazdele să profite avantajul terenul propriu și să se impună.

Biletul de cota 10.00 din 9 august 2020. Profit uriaș cu 4 ponturi

Biletul de cota 10.00 din 9 august 2020. Profit uriaș cu 4 ponturi

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate