Urmareste-ne

Preliminarii Cupa Mondială

Biletul de COTĂ 10 (01.02.2022). Patru meciuri pentru un câștig de peste 1.000 de lei

Suarez și Cavani, doi super atacanți din echipa națională a Uruguayului

Pentru 1 februarie, vă propunem un bilet cu patru meciuri şi un câştig potenţial de peste 1.000 de lei. Avem partide din Championship, League 1 și din preliminariile pentru Cupa Mondială Qatar 2022, zona America de Sud, de pe urma cărora paiorii își pot rotunji veniturile.

Goluri în Championship

Milwall și Preston nu sunt amenințate de retrogradare, astfel că fiecare echipă are libertatea să forțeze obținerea celor trei puncte. Ne așteptăm ca ambele formații să înscrie cel puțin câte gol, la fel cum s-a și în cele mai recente meciuri pe care le-au disputat în Championship. “Ambele echipe marchează” are cotă 1.93.

Meci greu pentru Chile în Bolivia

Chile este, clar, selecționata cu jucători mai experimentați și valoroși, dar La Paz este un loc greu de vizitat și, prin urmare, nu băgăm mâna în foc pentru o victorie a oaspeților. Ambele echipe sunt, însă, disperate după victorie, în încercarea lor de a se strecura în primele cinci. Prin urmare, este posibil ca Bolovia și Chile să se blocheze reciproc și să rezulte o remiză cu goluri. Ambele echipe marchează” are cotă 1.87.

Miza pe Uruguay

Venezuela este capabilă să pună probleme, deși este pe ultimul loc în grupă, mărturie fiind victoria din 29 ianuarie, 4-1 cu Bolivia. Am putea asista la o bătălie mult mai strânsă decât ar părea la prima vedere. Uruguay vine după o victorie mare, 1-0 în Paraguay și este pe locul 5. Anticipăm, totuși, o victorie a gazdelor, prin intermediul căreia să mențină presiunea asupra celor din Peru. 1 și sub 3.5 goluri în meci” are cotă  1.78.

Victorie facilă pentru Rotherham

Rotherham abordează plină de încredere partida cu Doncaster, după ce s-a instalat în fruntea din League 1. Tindem să credem că oaspeții vor obține o nouă victorie și își vor consolida poziția de lider. Doncaster este pe ultimul loc în clasament. 2 și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 1.62.

Agenții autorizate