Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (01.06.2022). Cum poți câștiga lejer 1.372 de lei

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

Biletul de COTĂ 10 de miercuri (01.05.2022) vine cu două meciuri internaționale, cu miză. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, la mijloc de săptămână. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți.

Echilibru în Scoția – Ucraina

Scoția va înfrunta Ucraina în semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022, câștigătoarea urmând să întâlnească pe Țara Galilor în finala programată duminică. Disputa ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, dar meciul a fost reprogramat după ce Rusia a invadat Ucraina. Cele două selecționate sunt neînvinse în cele mai recente opt partide, indiferent că acestea au fost oficiale sau de verificare. Scoția are avantajul terenului propriu, dar Ucraina va juca, în primul rând, pentru propriul poporul greu încercat în ultimele săptămâni. Anticipăm că partida va intra în prelungiri, cele două reprezentative fiind de valori apropiate. „Egal la final” are cotă 3.10.

Goluri în Italia – Argentina

Italia, câștigătoarea Euro 2022, și Argentina, deținătoarea Copa America, dau piept în Finalissima, pe stadionul Wembley, miercuri seară. Squadra Azzurra intră în meci cu orgoliul rănit după ce a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar, după înfrângerea cu Macedonia de Nord, 0-1. De partea cealaltă, Argentina abordează partida cu maximă încredere, după ce a ajuns la un nou turneu final de Cupă Mondială fără înfrângere. Ne așteptăm la un meci spectaculos, cele două selecționate având la dispoziție jucători de calitate, în special în ofensivă. „Ambele echipe marchează și se înscriu minim două și maxim trei goluri în meci” are cotă 3.10.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate