Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (01.08.2022). Facem bani cu fotbalul nordic

Nordsjaelland poate să revină pe primul loc în Danemarca

Peste 1.000 de lei la început de săptămână, cu meciuri din fotbalul nordic. Nordsjaelland poate redeveni lider în Danemarca, iar în Finlanda, Inter Turku poate reedita un nou succes pe terenul ultimei clasate, HIFK. Iată ce trebuie să pariați în aceste meciuri pentru un câștig potențial de 1.036 de lei.

Nordsjaelland poate redeveni lider în Danemarca

Deschidem biletul de cotă 10 cu meciul Nordsjaelland – Lyngby, din etapa a treia a campionatului Danemarcei. Nordsjaelland poate să revină pe primul loc în clasament și e singura cu punctaj maxim, după victoriile cu 2-0 la Odense și 3-1 la Brondby. Momentan, gazdele sunt pe locul al treilea, după Silkeborg și Horsens, care au jucat deja în etapa a treia.

Lyngby abia a promovat, dar starul de sezon nu e prea bun, cu un punct în primele două etape și șanse mari să rămână cu el și după etapa a treia. Ultimele două directe, în sezonul 2020-2021, s-au terminat cu victorii în handicap 2 pentru Nordsjaelland, 4-1 acasă și 3-0 în deplasare.

După victoriile din primele două etape, pentru Nordsjaelland ar trebui să fie mai ușor acasă cu Lyngby. Pariem pe Nordsjaelland handicap -1,5 @ 2.90.

Inter Turku poate reedita un nou succes cu „lanterna roșie” din Finlanda

Celălalt meci de pe biletul de cotă 10 este HIFK – Inter Turku, din campionatul Finlandei. HIFK e ultima clasată cu doar șapte puncte din 15 meciuri. O singură victorie și patru remize a reușit codașa din Veikkausliga, iar din cele șapte puncte, șase au venit în deplasare. În opt meciuri acasă, HIFK a luat un singur punct!

Inter Turku nu strălucește, dar e la patru puncte de play-off. Seria de trei înfrângeri la rând nu i-a prins deloc bine, scoțând-o din Top 5, însă cu o victorie la „lanterna roșie”, se poate apropia la un punct de play-off. La ultima vizită aici, Inter Turku a câștigat cu 4-1. De altfel, patru din ultimele cinci directe pe terenul lui HIFK s-au terminat GG. Acum mizăm pe o victorie a oaspeților, dar cu gol primit, la cota 3.75.

Biletul de COTĂ 10 (01.08.2022)

Biletul de COTĂ 10 (01.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate