Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (03.05.2022). Copa Libertadores îți aduce profit

Palmeiras are cel mai bun golaveraj din faza grupelor Copei Libertadores
Palmeiras are cel mai bun golaveraj din faza grupelor Copei Libertadores

Trei meciuri din Copa Libertadores alcătuiesc biletul de COTĂ 10 propus de Betmag. Tradiționala competiție sud-americană își derulează în această săptămâmă meciurile din etapa a patra a fazei grupelor. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Caracas – Libertad / Mizăm pe GG

Deschidem biletul de COTĂ 10 cu meciul dintre Caracas și Libertad, din Grupa B. La prima vedere, un duel dezechilibrat, între echipa de pe primul loc (oaspeții) și ultima clasată (gazdele). Venezuelenii nu au nicio victorie în cele trei meciuri anterioare, bifând două remize (0-0 cu Athletico Paranaense și 1-1 la The Strongest) și o înfrângere, 1-2 pe terenul adversarei din această săptămână. De partea cealaltă. Libertad, o formație din Paraguay, conduce Grupa B, cu șapte puncte. Pe lângă victoria cu Caracas au mai câștigat și cu Athletico Paranaense (1-0), scoțând un punct din deplasarea pe terenul echipei boliviene The Strongest (scor 1-1). Ne așteptăm la un GG în Caracas – Libertad, iar cota pentru „mbele marchează” e 2,07.

The Strongest – Athletico Paranaense / Oaspeții sunt în dificultate la mare altitudine

Am inclus pe biletul de COTĂ 10 și celălalt meci din Grupa B, dintre The Strongest și Athletico Paranaense. Un meci care se joacă în Bolivia, în capitala La Paz, la peste 3.500 de metri altitudine, motiv pentru care oaspeții au mereu probleme acolo, indiferent de numele echipei. Nici granzii Boca, River, Santos și alții nu prea câștigă ușor acolo. The Strongest e pe locul al treilea în grupă, cu doar două puncte, în ciuda faptului că pe teren propriu a jucat două din cele trei meciuri de pânăa cum. Bolivienii au remizat acasă cu Libertad și Caracas, ambele meciuri încheindu-se cu același scor, 1-1. Înfrângerea a venit pe terenul lui Paranaense, 1-2, astfel că bolivienii sunt dornici de revanșă în fața brazilienilor, ocupanții locului 2, cu patru puncte. „1 și peste 3,5 goluri” are cotă 2,18.

Independiente Petrolero – Palmeiras / Oaspeții au cel mai bun golaveraj din grupele Copei Libertadores

Închidem biletul de COTĂ 10 cu un meci din Grupa A, unde liderul Palmeiras se deplasează pe terenul ultimei clasate, Independiente Petrolero. Un duel boliviano-brazilian, cu șanse mari de câștig pentru oaspeți. Palmeiras a scos punctaj maxim până acum, trei meciuri, trei victorii și cel mai bun golaveraj din toate grupele Copei Libertadores, 15-2. Brazilienii au câștigat la Deportivo Tachira (4-0) și la Emelec (3-1), iar pe propriul teren au dat recital cu Independiente Petrolero, 8-1. Bolivienii sunt ultimii în grupă, cu un singur punct, scos din remiza de acasă cu Emelec, scor 1-1. Pe lângă înfrângerea drastică de la Palmeiras, au mai suferit un eșec pe teren propriu, 1-2 cu Deportivo Tachira. La cum stau lucrurile, Palemiras nu ar trebui să aibă probleme, după victoria cu 8-1 din tur. Brazilienii ar trebui să fie capabili să dea minim trei goluri pe terenul lui Independiente. „Peste 2,5 goluri Palmeiras” are cotă 2,23.

Biletul de COTĂ 10 (03.05.2022)

Biletul de COTĂ 10 (03.05.2022)

 

Agenții autorizate