Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (03.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.479 de lei

Velez Sarsfield

Biletul de COTĂ 10 de sâmbătă (02.07.2022) vine cu două meciuri. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, în weekend.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Gimnasia La Plata

Gimnasia La Plata și Defensa y Justicia se înfruntă în etapa a 6-a din Liga Profesional – Argentina. Dacă gazdele sunt pe locul 2, la două puncte distanță de liderul Newells Old Boys, oaspeții sunt în subsolul clasamentului, pe poziția a 24-a. Anticipăm un succes confortabil al gazdelor, care, în funcție de jocul rezultatelor, pot urca pe locul 1. „Gimnasia La Plata și nu primește gol” are cotă 3.40.

Velez Sarsfield, victorie pentru fani

Aflată la mijlocul clasamentului, Atletico Tucuman este neînvinsă în Liga Profesional – Argentina. O victorie și patru remize a înregistrat echipa lui Lucas Pusineri în cele cinci etape, golaveraj 4-3. De partea cealaltă, Velez Sarsfield este în partea a doua a clasamentului, cu doar cinci puncte. Gazdele au ca obiectiv să se reabiliteze în fața fanilor după un început slab, iar partida cu Atletico Tucuman reprezintă cea mai bună ocazie. Velez Sarsfield a câștigat fiecare din ultimele două meciuri de pe teren propriu cu Atletico Tucuman, fără să încaseze gol (1-0, 2-0). „Velez Sarsfield câștigă și nu primește gol” are cotă 2.90.

Agenții autorizate