Urmareste-ne

BILETE SPECIALE

Biletul de COTA 10 (03.08.2022). X-ul marchează comoara

Europa încă se chinuieşte cu tururile preliminare ale competiţiilor continentale, dar, peste Ocean, se joacă pentru un loc în semifinale. Betmag vă propune două partide sud-americane pe biletul de COTA 10 (03.08.2022). Se joacă în mijlocul nopţii, de la 03:30, în sferturile Copei Libertadores, Brazilia pe de-o parte, Argentina de cealaltă.

După 4, vine 5?!

Atletico Mineiro – Palmeiras este confruntarea braziliană. Evident, două echipe care se cunosc şi care, de obicei, se anulează una pe cealaltă. Mai exact, ultimele 4 directe au fost remize, două în campionat şi două în semifinalele Copei Libertadores. În prezent, sunt vecine de clasament în Serie A, pe locurile 6 şi 7, după 20 de etape. În sezonul precedent, în penultimul act, în competiţia continentală, Palmeiras a obţinut locul în finală, după 0-0 acasă şi 1-1 în deplasare. Încă mai contează golul în deplasare în Copa Libertadores. Scenariul are şanse mari să se repete şi anul acesta, iar X-ul la acest meci are cotă 3,00. Să mai precizăm doar că Palmeiras câştigătoarea ultimelor două ediţii de Libertadores.

 Să fie X!

Un meci la fel de echilibrat se anunţă şi în Argentina. Talleres Cordoba primeşte vizita lui Velez Sarsfield. Şi de această dată, statistica indică un potenţial egal. Patru din precedentele şase directe au avut X după 90 de minute. Iar Velez s-a specializat în remize. Ultimele ei patru partide au fost toate egaluri cu goluri. Şi, la fel ca în cazul brazilienilor, echilibrul se menţine şi în campionat. Ambele formaţii au câte 9 puncte şi sunt, evident, vecine de clasament. X-ul pentru diseară are 3,25.

Biletul de COTA 10 (03.08.2022)

Biletul de COTA 10 (03.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate