Urmareste-ne

Archive

Biletul de COTĂ 10 (05.04.2022). Liga secundă te umple de bani

Patru meciuri de marţi, 05.04.2022, din ligile secunde din Anglia și Italia formează biletul de cotă 10 de azi. Joacă-l şi poţi avea un câștig de 1.000 de lei. Suntem cu ochii pe Championship și Serie B, de unde vă propunem ponturile care vă pot umple de bani. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sheffield – QPR / Echipa gazdă, o forță pe teren propriu

Deschidem biletul de cotă 10 cu un meci din Championship. La prima vedere, Sheffield – QPR e un meci mai mult decât echilibrat, între două vecine de clasament. Sheffield e pe locul 8, cu 61 de puncte, în timp ce QPR e pe locul 9, cu 59 de puncte. Ambele formații au șanse la play-off-ul de promovare, dar QPR pare ieșită din formă. A avut un program destul de dificil, dar trei puncte în ultimele șase etape e puțin. QPR a bifat un singur succes, 2-1 la Luton, și în rest cinci înfrângeri, dintre care trei în ultimele trei meciuri, toate în handicap. Iar în perioada recentă Sheffield e o forță pe teren propriu. 10 meciuri consecutive fără înfrângere acasă au acumulat gazdele, din care 7 au fost victorii. Mai mult, au luat doar două goluri în acest răstimp. Cel mai probabil, Sheffield va câștiga, lucru care i-ar permite să țină aproape sau chiar să intre în zona play-off-ului. „1 solist” are cotă 1,64.

Blackpool – Preston / Oaspeții, specialiști în X

Rămânem în Championship, de unde am ales pe biletul de cotă 10 meciul dintre Blackpool și Preston. Un alt meci între echipe vecine de clasament. Gazdele sunt pe locul 15, cu 51 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe 14, cu 52 de puncte. În acest caz, meciul chiar se anunță echilibrat și cu șanse mari de remiză. Preston e specialistă în X, 15 din 39 de etape le-a terminat la egalitate, având cele mai multe remize din Championship. Iar pe teren propriu procentajul meciurilor terminate cu x e de 50%, 9 meciuri din 18. Și dacă tot analizăm X-urile, trebuie spus că Blackpool are șapte remize afară, cele mai multe în deplasare din Championship. Deci, nu ne-ar surprinde un X și acum. Dar pentru siguranță mizăm pe PSF X, la cotă 1,68.

Cremonese – Alessandria / Gazdele conduc în clasament și au speranțe de Serie A

Trecem în Serie B, unde suntem cu ochii pe liderul întrecerii. Cremonese, lider în Serie B, cu speranțe la Serie A, primește vizita celor de la Alessandria, într-un meci programat marți, de la ora 20:00. Lupta pentru promovare se va da până în ultima etapă, din moment ce primele 5 clasate sunt despărțite de doar 3 puncte. Cremonese nu-și permite, deci, să facă vreun pas greșit, iar cu Alessandria ar trebui să învingă. Oaspeții sunt la două puncte peste locurile retrogradabile. Oricum, dacă nu urcă în clasament, îi paște barajul de menținere. Forma e una dezastruoasă, cu un singur succes în ultimele 15 etape. Mai mult, de 13 meciuri nu câștigă, timp în care au adunat doar șase puncte din tot atâtea remize. Greu de crezut că va lua vreun punct pe terenul liderului, care e câteva clase peste. Mizăm pe „1 și peste 1,5 goluri”, la cotă 1,81.

Pordenone – Frosinone / Gazdele se îndreaptă spre Serie C, oaspeții visează la Serie A

Pe biletul de cotă 10 am inclus și Pordenone – Frosinone, din Serie B, un alt meci în care terenul se va înclina spre o singură poartă. Pordenone e ca și retrogradată, e pe ultimul loc, cu 14 puncte în 32 de etape, la zece lungimi de baraj. Pordenone își joacă ultimele meciuri în Serie B. Frosinone speră și ea să își dispute ultimele meciuri în Serie B, dar obiectivul e promovarea. Momentan, oaspeții sunt pe ultimul loc de play-off (locul 8), iar în faza finală se poate întâmpla orice. Frosinone își consolidează poziția cu un succes, care ar trebui să fie facil. Mizăm pe minim două goluri ale oaspeților. „Peste 1,5 goluri Frosinone” are cotă 2,00.

Biletul de COTĂ 10 (05.04.2022)

Biletul de COTĂ 10 (05.04.2022)

Agenții autorizate