Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Biletul de COTĂ 10 (05.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.645 de lei

FK Zalgiris, favorită la victorie

Biletul de COTĂ 10 de marți (05.07.2022) vine cu două meciuri, din UEFA Liga Campionilor – calificări. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, la început de săptămână.

Echilibru în Țara Galilor

The New Saints și Linfield, campioanele Țării Galilor și Irlandei de Nord, se înfruntă, marți seară, în prima etapă a calificărilor pentru Liga Campionilor, pe stadionul Park Hall. Ambele echipe au ca obiectiv să obțină un rezultat pozitiv, în perspectiva partidei retur. Anticipăm că niciuna dintre formații nu va forța mai mult decât este necesar, deci credem că va fi un meci strâns. “Egal la final” are cotă 3.60.

Miza pe lituanieni

KF Ballkani și FK Zalgiris se întâlnesc, marți seară, în prima manșă din prima rundă de calificare a Ligii Campionilor, ambele echipe cautând să obțină un avantaj, care să le dea speranțe pentru retur. Gazdele sunt campionii din Kosovo, în timp ce oaspeții au câștigat titlul în Lituania, pentru a noua oară în istorie. KF Ballkani va intra, cu siguranță, tare în meci, dar este greu de crezut că FK Zalgiris va rata victoria, având în vedere diferența de calitate dintre cele două loturi. “FK Zalgiris câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 3.20.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate