Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul de COTĂ 10 (06.04.2022). Trei meciuri pentru peste 1350 de lei

Petrolul Ploiești, liderul din Liga 2

Biletul de COTĂ 10 de miercuri (06.04.2022) vine cu trei meciuri şi un câştig potenţial de peste de 1350 de lei. Avem partide din Liga 2 – România, Premier League – Anglia și Bundesliga – Germania. Betmag îți arată cum poți da lovitura la mijloc de săptămână.

Meci strâns la Ploiești

În etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2, se înfruntă Petrolul și FC Hermannstadt, într-un adevărat derby pentru promovare. “Lupii”, locul 1, nu sunt într-o formă grozavă, în timp ce sibienii, locul 2, vin după trei victorii la rând. Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte. Pe teren propriu, Petrolul nu a marcat în acest an. În sezonul regular, FC Hermannstadt s-a impus la limită, 1-0. Anticipăm o partidă strânsă, de luptă, cu puține goluri. “0-2 goluri în meci” are cotă 1.60.

Derby în zona retrogradării

Burnely și Everton se întâlnesc într-o partidă foarte importantă în economia clasamentului, ambele formații aflându-se în zona retrogradării. De altfel, gazdele, după patru înfrângeri la rând, fără gol marcat, au ajuns pe locul 19, care îi trimite sezonul viitor în Championship. De partea cealaltă, “caramelele” ocupă poziția a 17-a, cu trei puncte în fața lui Burnley. Everton are patru înfrângeri în ultimele cinci etape. Cele două echipe sunt disperate să pună capăt formei slabe în care se află, motiv pentru care nu așteptăm la o partidă de luptă și, în același timp, echilibrată. Egal la final” are cotă 3.20.

Goluri pe Arena WWK

Augsburg va căuta să obțină a doua victorie consecutivă în Bundesliga pentru prima dată în acest sezon. Pe Arena WWK, o va înfrunta pe Mainz 05. Gazdele au pierdut doar unul dintre ultimele șase meciuri de campionat pe teren propriu, în timp ce oaspeții nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele șapte partide jucate în deplasare. Ambele echipe vor încerca să obțină maximum de puncte miercuri, Mainz încă speră la o calificare în cupele europene, în timp ce Augsburg va dori să se îndepărteze cât mai mult de zona retrogradării. Niciunul dintre ultimele 12 meciuri între cele două echipe nu s-a încheiat cu remiză. Anticipăm un meci cu goluri. “Ambele marchează” are cotă 1.85.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate