Urmareste-ne

Ponturi Germania

Biletul de COTĂ 10 (06.05.2022). Cum poți câștiga lejer aproape 1.500 de lei

Real Sociedad, locul 6 în La Liga

Biletul de COTĂ 10 de vineri (06.05.2022) vine cu două meciuri, din Bundesliga – Germania și din La Liga – Spania. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți.

Meci strâns între Bochum și Bielefeld

VfL Bochum și Arminia Bielefeld se înfruntă în etapa a 33-a din Bundesliga. Gazdele intră în meci după o victorie pe terenul lui Borussia Dortmund, 4-3. Echipa lui Thomas Reis este matematic salvată de la retrogradare și joacă ultimele două etape pentru orgoliu și palmares. De partea cealaltă, Arminia Bielefeld încă mai speră să rămână și sezonul viitor în Bundesliga. Are nevoie obligatoriu de victorie, dar forma recentă (două remize și șapte înfrângeri în ultimele nouă etape) nu îi oferă prea multă încredere. Arminia Bielefeld își va da sufletul pe teren, însă credem că nu va fi suficient să obțină victoria. “Egal la final” are cotă 3.50.

Miza pe Real Sociedad

Levante și Real Sociedad se întâlnesc în etapa a 35-a din La Liga. Cele două echipe au obiective total diferite. Dacă gazdele încă mai speră într-o salvare miraculoasă de la retrogradare, oaspeții țintesc top 4 și, implicit, calificarea în Liga Campionilor. Levante și Real Sociedad întră în meci după câte o remiză. Elevii lui Alessio Lisci au marcat în fiecare din ultimele 12 meciuri din La Liga. Levante are nevoie disperată de puncte și va trebui să atace pe Real Sociedad, lucru de care bascii ar profita pe contraatac și să obțină victoria care să-i mențină în cursa pentru top 4. “Real Sociedad câștigă și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 2.85.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate