Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de COTĂ 10 (08.03.2022). De la mic la mare, ne bagă bani în buzunare

Nicio masă fără peşte, nicio zi fără cota 10. Ca de obicei, vă recomandăm pronosticurile noastre, dar puteţi opta să le jucaţi individual, pe toate sau numai parţial. Noi studiat oferta zilei, iar cele patru partide de mai jos şi pronosticurile aferente ni s-au părut cele mai inspirate alegeri. Vorbim totuşi despre pariuri şi, deci, nu poate fi nimic sigur. 

Derby arab de cotă 1,62

Al Hilal şi Al Ittihad se duelează într-o restanţă din etapa a 12-a. Oaspeţii conduc în clasament, în timp ce gazdele sunt abia pe locul 4. De precizat, Al Hilal are trei meciuri mai puţin decât echipele de pe locurile 2 şi 3, iar dacă îşi câştigă restanţele va urca imediat în spatele lui Al Ittihad. Momentan, le despart 14 puncte, aşa că şansele lui Al Hilal nu par foarte mari, dar mai e ceva de jucat. Şi, după cum spuneam, restanţele pot reduce diferenţa, pentru că Ittihad are, totuşi, două partide mai mult. Gazdele îşi pot, însă, adio de la orice posibilitate, dacă pierd diseară, în meciul de la ora 19:45. Tocmai de aceea, mizăm pe victoria lui Al Hilal, la cotă 1,62.

Meci tare în Liga 2 din România

Tot cu un derby răspunde şi Liga 2. Hermannstadt, locul 2 în divizie, şi U Cluj, locul 3, se întâlnesc, de la 19:00, în etapa 18. E epilogul rundei, iar cele doar două puncte dintre ele înseamnă că putem asista la o rocadă. Sibienii au început anul cu un 6-0 cu Dunărea Călăraşi. De partea cealaltă, clujenii au bătut cu 4-0 pe Concordia Chiajna. Aşadar, două formaţii bune, cu apetit ofensiv. Anticipăm că forma lor va continua şi vor înscrie ambele în meciul direct (cotă 1,68).

Misiune uşoară pentru Fulham

Fulham, liderul detaşat din Championship, are o deplasare destul de uşoară la Swansea. Gazdele, locul 16 în liga secundă din Anglia, sunt în creştere de formă, dar s-ar putea să nu fie suficient contra lui Fulham. Swansea vine după două victorii consecutive şi 3 în ultimele 4 etape. Acasă evoluează cu încredere şi a câştigat jumătate din partide, pierzând un sfert. Ne aşteptăm la cel puţin un gol din partea lor. Însă Fulham e echipa mai bună, dovadă cele 11 puncte avans faţă de locul secund. Cu două meciuri mai puţin pentru lider. Fulham e capabilă să înscrie foarte mult, la fel cum a făcut-o în startul anului, cu 3 etape la rând în care a avut meciuri de 7+ goluri. Minimum 3 goluri diseară vin cu o cotă de 1,97.

Regina Champions League

Închidem biletul de Cotă 10 cu Liga Campionilor. Bayernul n-a reuşit mare lucru în tur, la Salzburg, doar 1-1. Aşa că trebuie să repare totul la Munchen. Însă, austriecii au demonstrat că nu se lasă cu una, cu două. Toate evoluţiile lor de până acum au fost la cele mai înalte standarde şi nu au cum să scadă acum. Bayern, însă, rămâne Bayern, maşina de fotbal. Clar, bavarezii sunt favoriţi, dar vor avea de furcă. Ne aşteptăm la o victorie a nemţilor, dar şi la o reuşită a oaspeţilor. Aşadar, „ambele marchează şi peste 2,5 goluri” (cotă 1,91) se potriveşte perfect.

Biletul de COTĂ 10 (08.03.2022)

Biletul de COTĂ 10 (08.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate