Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de COTĂ 10 (09.05.2022). „X” înseamnă comoara… piraților

Începem săptămâna în forță! Betmag vă prezintă ponturile pentru un posibil câștig de 1.023 de lei, iar pentru asta ne-am orientat spre liga secundă din Spania și spre campionatul Turciei. Am ales două meciuri în care „X”-ul merită jucat.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

„X” în Girona – Tenerife

Deschidem biletul de COTĂ 10 cu un meci din LaLiga 2, Girona – Tenerife, programat luni, de la ora 22:00, ora României. Cele două echipe sunt vecine de clasament, gazdele – locul 5, cu 64 de puncte, oaspeții – locul 4, cu 66 de puncte. Directele au fost mereu echilibrate, în general cu victorii la limită. Ambele echipe au șanse mari de a prinde play-off-ul de promovare, în care intră echipele clasate pe locurile 3-6 în LaLiga 2. Pe locurile 7 și 8, Ponferradina și Las Palmas, aflate la două, respectiv trei puncte, mai pot ataca pozițiile de play-off. În Girona – Tenerife, gazdele sunt favorite, dar sunt șanse mari de remiză. „X”-ul are cotă 3,10.

„X”-ul merită jucat și în Antalyaspor – Konyaspor

Din Spania trecem în Turcia, unde avem luni meciul care încheie etapa a 36-a din Super Lig. Antalyaspor primește vizita lui Konyaspor, două echipe care au remizat în patru din ultimele cinci directe. Oaspeții de la Konyaspor sunt pe locul al treilea, cu 64 de puncte, cu trei mai multe decât ocupanta locului 4, Bașakșehir, dar cu un meci în minus față de formația din Istanbul. Nu poate termina mai sus de locul 3, iar ocuparea treptei a treia a podiumului la finalul sezonului e un obiectiv realizabil.

De partea cealaltă, Antalyaspor ocupă locul 9, cu 52 de puncte, și e lipsită de griji pe final de sezon. Așa cum aminteam, patru din ultimele cinci directe au fost remize. Antalyaspor – Konyaspor e genul de meci în care se marchează puțin sau deloc. Scor exact 0-0 e mai mult decât riscant, chiar dacă am avut trei remize albe în ultimele cinci directe, dar X-ul merită jucat. Pentru a înțelege cât de echilibrată e partida, ambele formații au cote identice la victorie la casele de pariuri. „X”-ul are cotă 3,30.

Biletul de COTĂ 10 (09.05.2022)

Biletul de COTĂ 10 (09.05.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate