Urmareste-ne

Archive

Biletul de cota 10 (1.03.2022). Oferim un bilet cadou de mărțișor, cu un câștig de 1400 de lei!

Chiar dacă este începutul săptămânii, evenimentele sunt în toi, iar noi avem parte de multe meciuri interesante astăzi. Biletul de cotă 10 de marți vine cu 4 partide, în care vor fi implicate echipe precum AC Milan, Inter, Leicester, Tottenham sau Dinamo. 

Derby în Coppa Italia

Deschidem biletul cu partida dintre AC Milan și Inter, în cadrul semifinalelor din Coppa Italia. A treia confruntare directă dintre cele două formații le aduce față în față într-o parte extrem de complicată a sezonului pentru Inter, care pare că a pierdut contactul cu primul loc, cel puțin momentan. Interul nu a mai câștigat în Serie A de 4 etape, în Champions League au șanse slabe de calificare, și un rezultat bun în Cupă ar fi necesar. AC Milan a obținut 2 remize în etapele recente, surprinzătoare, împotriva celor de la Udinese (1-1) și Salernitana (2-2). Noi alegem pronosticul „Gazdele înscriu între 1-3 goluri”, pentru cota 1.40.

Anglia – țara fotbalului

Continuăm biletul cu partida dintre Middlesbrough și Tottenham, în cadrul șaisprezicimilor de finală din FA Cup. Londonezii pornesc cu prima șansă împotriva formației de ligă secundă. Tottenham a arătat o evoluție solidă în ultimul, meci spulberând-o pe Leeds (4-0). Adăugăm pe bilet pronosticul „2”.

Al doilea meci din țara Albionului este partida din Premier League, între Burnley și Leicester, o restanță pentru runda cu numărul 22. Ambele echipe trec prin o perioadă grea, Burnley afându-se pe primul loc retrogradabil, iar Leicester nu a mai câștigat de 5 etape în campionat. Totuși, noi vom miza pe un rezultat bun din partea echipei lui Brendan Rodgers.

În final, închidem biletul cu partida dintre Dinamo București și Sepsi Sf. Gheorghe din Liga 1. O partidă care se anunță a fi foarte disputată, mai ales că Dinamo nu a mai pierdut de 3 etape, în timp ce Sepsi nu traversează o perioadă tocmai bună. Chiar dacă Dinamo va intra cu încredere pe teren, suntem de părere că covăsnenii se vor impune în acest duel.

Biletul de cota 10 (1.03.2022)

Biletul de cota 10 (1.03.2022)

Biletul de cota 10 (1.03.2022)

Biletul de cota 10 (1.03.2022)

Mult succes!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate