Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (12.01.2022). Patru meciuri pentru un câștig de peste 900 de lei

Inter și Juventus se înfruntă în Supercupa Italiei

Pentru 12 ianuarie, vă propunem un bilet cu patru meciuri şi un câştig potenţial de peste 900 de lei. Avem partide din Supercupa Spaniei, Premier League, Supercupa Italiei și Cupa Italiei, iar pronosticurile noastre se bazează, cu o excepție, pe goluri.

Barcelona și Real, înfruntarea giganților

Barcelona și Real Madrid, doi dintre giganții fotbalului spanion, se înfruntă în Arabia Saudită, în semifinalele Supercupei Spaniei. În ultimele trei meciuri dintre cele două formații s-au marcat, de fiecare dată, cel puțin trei goluri, nicio echipă nerămânând cu poarta intactă. Tindem să credem că și miercuri seară se va întâmpla la fel, vom asista la o partidă cu reușite de ambele părți. “GG combo – ambele echipe marchează” are o cotă de 1.62.

Inter și Juventus au super fotbaliști în atac

Inter și Juventus, rivale tradiționale în Serie A, dau piept în Supercupa Italiei. În campionat, nerazurii sunt pe primul loc, grație unui joc ofensiv remarcabil. De partea cealaltă, Juventus se află în afara locurilor de Liga Campionilor, însă un trofeu cucerit în fața lui Inter poate compensa începutul slab de sezon. Pariorii așteaptă o partidă cu goluri, având în vedere atacanții pe care îi au la dispoziție cele două echipe. “GG combo – ambele echipe marchează” are o cotă de 1.80.

Miza pe goluri la Atalanta – Venezia

Atalanta și Venezia, din Cupa Italiei, este alt meci care se anunță spectaculos, în principal datorită gazdelor, care obișnuiesc să facă spectacol la fiecare partidă. Spre exemplu, în etapa trecută din Serie A, a învins, în deplasare, pe Udinese, cu scorul de 6-2. De partea celalaltă, Venezia este o echipă imprevizibilă, care abia așteaptă să profite de găurile pe care gazdele le vor lăsa în defensivă, în disperarea lor de a înscrie cât mai mult. “GG combo și 3+ – ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci” are o cotă de 2.30.

West Ham, victorie pentru Liga Campionilor

West Ham este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League. În fiecare din ultimele trei partide din campionat, echipa lui David Moyes a marcat cel puțin două goluri. Are două victorii consecutive și este pe locul 5 în clasament, la un singur punct de locul 4, ocupat de Arsenal. De partea cealaltă, Norwich este ultima clasată, cu doar zece puncte din 19 meciuri. Are cinci înfrângeri consecutive în campionat, perioadă în care nu a marcat. “West Ham câștigă partida” are cotă 1.43.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare