Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul de COTĂ 10 (10.07.2022). Cum poți câștiga lejer 1.534 de lei

Biletul de COTĂ 10 de duminică (10.07.2022) vine cu două meciuri, din Seria A – Brazilia. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat. Betmag îți arată cum poți da lovitura, cu doar 150 de lei investiți, la final de weekend.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Meci strâns între Satntos și Atletico GO

Santos FC SP și Atl.Goianiense GO se înfruntă în etapa a 16-a din Seria A – Brazilia. Niciuna dintre echipe nu traversează o perioadă bună. Gazdele nu au reușit să câștige niciunul din ultimele șapte meciuri pe teren propriu în toate competițiile, în timp ce oaspeții s-au impus în doar unul din precedentele șapte meciuri anterioare, în deplasare. Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, 0-0. Mizăm și acum pe o partidă strânsă. „Egal la final” are cotă 3.10.

Echilibru în Corinthians – Flamengo

Corinthians – Flamengo este un alt meci din etapa a 16-a din Seria A – Brazilia. Ambele echipe au evoluat, la mijlocul săptămânii, în Copa Libertadores și s-au calificat în faza următoare. Formațiile sunt despărțite de cinci puncte în clasament. Flamengo va forța, cu siguranță, victoria pentru a rămâne în cursa pentru titlu, dar Corinthians este o formație greu de învins pe teren propriu. Gazdele au probleme în ofensivă, motiv pentru care anticipăm o remiză. „Egal la final” are cotă 3.30.

Agenții autorizate