Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de cota 10 (11.01.2022). Fotbalul e la putere și azi

Verona, mare favorită acasă în faţa lui Cagliari
Verona, mare favorită acasă în faţa lui Cagliari

Chiar dacă e o si destul de săracă în evenimente, tot am găsit câteva partide interesante în Cupa Africii, Premier League sau Serie A.

Africanii nu dau goluri multe

Toți pariorii știu că în Cupa Africii sunt foarte rare golurile, fiind meciuri foarte echilibrate. Din acest motiv am ales și aceste două pronosticuri din această competiție pentru astăzi.

Nigeria – Egipt este prima partidă de pe bilet, unde avem parte de principalele favorite la câștigarea competiției, așa că echilibrul este la el acasă. Din acest motiv, 0-2 goluri în meci este cel mai indicat pariu, la cota 1.40.

Tot 0-2 goluri ne așteptăm să vedem și la meciul dintre Sudan și Guinea-Bissau, două naționale care se vor ocupa mai mult de apărare decât de atac în acest meci.

Mizăm pe spectacol la Cagliari – Bologna

Unul dintre cele mai tari meciuri ale zilei din punct de vedere spectacol se anunță Cagliari – Bologna, unde avem parte de echipe aflate în poziții interesante în clasament. Gazdele au nevoie de victorie ca de aer pentru a nu pierde legătura cu echipele aflate peste linia retrogradării, în timp ce Bologna vrea să urce cât mai aproape de locurile europene, fiind în acest moment la cinci puncte. Din acest motiv, ne așteptăm ca ambele echipe să iasă în atac și să înscrie cât mai mult.

Nu lipsește de pe bilet nici meciul Reading – Fulham, unde oaspeții, printre principalii candidați la promovare, întâlnesc o echipă în derivă, care a fost eliminată în weekend din Cupa FA după o înfrângere rușinoasă.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare